Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen etetőszéket vegyek? Fa...

Milyen etetőszéket vegyek? Fa vagy műanyag?

Figyelt kérdés
Teljesen tanácstalan vagyok!
2011. febr. 4. 11:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én a fára szavazok, mert azt később lehet külön is használni.
2011. febr. 4. 11:47
 2/13 anonim ***** válasza:
Nekünk műanyag van fém vázzal.Azt könnyeb karbantartani tisztítani,és szálkamentes.
2011. febr. 4. 11:47
 3/13 anonim ***** válasza:
Fából ne az olcsót,mert szétesik pár hónap alatt,de kissebb helyet foglal,mint a műanyag és később(Ha olyan fajta)kisasztal székkel,lehet rajzolni gyurmázni rajta és a szülinapi tortát ott enni:))).A műanyagok se rosszak.
2011. febr. 4. 11:51
 4/13 anonim ***** válasza:
Nekünk is a fa volt, és utána tényleg nagyon kihasználta a gyermekem. Nagyon jó volt, hogy volt külön kis asztalkája mindig azon festett, gyurmázott, meg ilyen maszatolós dolgokat, és nem volt gondom a tisztántartásásval sem.
2011. febr. 4. 11:54
 5/13 anonim ***** válasza:
nekünk fa van 10 éves darab, a második gyerek használja, szintén szék és kisszatal lesz belőle
2011. febr. 4. 12:00
 6/13 A kérdező kommentje:

Linkelnétek egy jó minőségű fát?

A Brendon 7990 Ftosa gyagyi?

[link]

És ezek?

[link]

2011. febr. 4. 12:20
 7/13 anonim ***** válasza:
Nekünk pont a Brendonból való Touragoo etetőszékünk van. Ugyanez, amit belinkeltél, csak más huzattal. Én anno megbántam, mert sokkal nehezebb tisztán tartani, mint a műanyagot. Most viszont jó szolgálatot tesz. 2 évesen ennél a kisasztalnál eszünk, rajzolunk. Már nem bánom. :)
2011. febr. 4. 12:55
 8/13 anonim ***** válasza:
Nekem a linkjeid közül az első van és nagyon szeretem, szerintem annyit meg is ér bőven és én kifejezetten arra mentem mikor ki lett választva hogy átalakítható legyen szerintem nagyon praktikus.
2011. febr. 4. 12:57
 9/13 anonim ***** válasza:
Nekünk ilyen Brendonos van. Nagyon szeretjük. Jó.
2011. febr. 4. 12:57
 10/13 anonim ***** válasza:

Mi is sokat vaciláltunk, melyik legyen. Aztán emellett döntöttünk:

[link]

Szintén a Brendonban vettük. (7990 Ft volt, de voltak pontjaink, így 4000-ért vettük.)Nagyon meg vagyok elégedve vele, könnyen, kicsire összecsukható, 5 pontos biztonsági öv, könnyen tisztítható, nem fényes műanyag a bélése (nem izzad bele a gyerek), nagy tálca, könnyű váz. A döntés azért is volt könnyű, mert gyerekkorunkból még megvolt az összecsukhatós fa etetőszékönk, ami kitűnő állapotban van - most ezt használjuk rajzolásra, gyurmázásra, stb.

2011. febr. 4. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!