Milyen etetőszéket vegyek? Fa vagy műanyag?
Figyelt kérdés
Teljesen tanácstalan vagyok!2011. febr. 4. 11:44
1/13 anonim válasza:
Én a fára szavazok, mert azt később lehet külön is használni.
2/13 anonim válasza:
Nekünk műanyag van fém vázzal.Azt könnyeb karbantartani tisztítani,és szálkamentes.
3/13 anonim válasza:
Fából ne az olcsót,mert szétesik pár hónap alatt,de kissebb helyet foglal,mint a műanyag és később(Ha olyan fajta)kisasztal székkel,lehet rajzolni gyurmázni rajta és a szülinapi tortát ott enni:))).A műanyagok se rosszak.
4/13 anonim válasza:
Nekünk is a fa volt, és utána tényleg nagyon kihasználta a gyermekem. Nagyon jó volt, hogy volt külön kis asztalkája mindig azon festett, gyurmázott, meg ilyen maszatolós dolgokat, és nem volt gondom a tisztántartásásval sem.
5/13 anonim válasza:
nekünk fa van 10 éves darab, a második gyerek használja, szintén szék és kisszatal lesz belőle
6/13 A kérdező kommentje:
2011. febr. 4. 12:20
7/13 anonim válasza:
Nekünk pont a Brendonból való Touragoo etetőszékünk van. Ugyanez, amit belinkeltél, csak más huzattal. Én anno megbántam, mert sokkal nehezebb tisztán tartani, mint a műanyagot. Most viszont jó szolgálatot tesz. 2 évesen ennél a kisasztalnál eszünk, rajzolunk. Már nem bánom. :)
8/13 anonim válasza:
Nekem a linkjeid közül az első van és nagyon szeretem, szerintem annyit meg is ér bőven és én kifejezetten arra mentem mikor ki lett választva hogy átalakítható legyen szerintem nagyon praktikus.
9/13 anonim válasza:
Nekünk ilyen Brendonos van. Nagyon szeretjük. Jó.
10/13 anonim válasza:
Mi is sokat vaciláltunk, melyik legyen. Aztán emellett döntöttünk:
Szintén a Brendonban vettük. (7990 Ft volt, de voltak pontjaink, így 4000-ért vettük.)Nagyon meg vagyok elégedve vele, könnyen, kicsire összecsukható, 5 pontos biztonsági öv, könnyen tisztítható, nem fényes műanyag a bélése (nem izzad bele a gyerek), nagy tálca, könnyű váz. A döntés azért is volt könnyű, mert gyerekkorunkból még megvolt az összecsukhatós fa etetőszékönk, ami kitűnő állapotban van - most ezt használjuk rajzolásra, gyurmázásra, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!