Milyen kengurut vagy hordozót vegyek? Tapasztalat?
Figyelt kérdés
Két gyermekem van 20 hós és 8 hetes és szeretném megkönyíteni a sétákat és a lemenést mivel 4.-en lakom. Segítség nincs:( Mindenki dolgozik..2011. febr. 4. 09:47
11/15 anonim válasza:
Bocs, hogy írtam...
Nekem is két /hasonló korú!/ gyermekem van. De ha ennyire a szívedre vetted azt, hogy segíteni szerettem volna, akkor nagyon sajnállak.
12/15 anonim válasza:
Szia! Teljesen megértelek! Hasonló helyzetben vagyok. Nekem Manduca csatos hodozóm van, imádjuk! Mindennap használom, kisfiam 1 éves múlt nemrég. Nagyon jó, hogy magasítani lehet a hátrészét és az is, hogy biopamut, mert fogzásnál folyton rágcsálja. Nekünk jó vastag overálunk van, és könnyen belefér azzal együtt is. Egészségügyi szempontból is nagyon jó, tökéletes tartást biztosít a babának, a megfelelő csípőfejlődés is garantált így. Érdemes belefektetni. A limitált változatok drágábbak. A www.babaholmiolcson.hu oldalon 20e Ft alatt meg tudod venni, azt hiszem 5 színben van. Kellemes hordozást!
13/15 anonim válasza:
Előző vagyok. Olvasd el ezt is!
Manduca tapasztalatok: [link]
14/15 anonim válasza:
Még annyit, hogy azért nagyon jók az ilyen fajta hordozók, mint a Manduca (ellentétben a legtöbb kenguruval), mert derék alátámasztásuk is van, nemcsak a vállaidon lóg a baby. Amikor még tájékozatlan voltam a témában, vettünk egy Baby Björn hordozót, hát abban egy idő múlva majd leszakadt a hátam, plusz a kisfiamnak combtőből lógott a lába benne, ami nagyon egészségtelen. A Manducánál alá van támasztva a combja, és nekem is sokkal kényelmesebb. Ég és föld a kettő. Háton is hordható, amikor már nagyobb a gyerkőc. A Mei Tai-t nem ismerem, de azokról is csak jót hallottam. Nekem óriási segítség volt, hogy vettünk egy Manduca hordozót. Csak ajánlani tudom!
15/15 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Mi is Manduca-t használunk és nagyon szeretjük. Egy gyakorlati jótanács: magasan legyen az overáll ülepe, hogy kényelmesen beülhessen a babóca.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!