Mennyibe kerülnek kb. a Müllerben a bébiételek, italok, tejpépek és tejitalok?
Figyelt kérdés
Illetve a babaápolási szerek,mondjuk popsitörlök,pelusok.És milyenek?
Illetve a Nuk széles száju cumisüvegek milyen árban vannak?
Erre a fajtára gondoltam:
Elöre is köszönöm a válaszokat!
2011. febr. 4. 09:30
1/5 anonim válasza:
Én a nukos cumisüveget még a tescoban vettem 700-800 ft körül volt,de én imádom azt az üveget.A tejpép.A kicsi bebvitás 250-300 g 340-360 ft a nagy 600 gos az 990.A bébiételek 230-280ig attól függ mekkora de sokszor van 180.ft is akciósan a gyümölcsös kaja 225.A popsitörlő 4x72 db os azt hiszem 1400-1500.nem rossz.pelust nem vettem nálunk,de amúgy nagyon jók a termékeik.
2/5 anonim válasza:
A tejital (12 hónapos kortól való) 1090 Ft egy 500 g-os. A popsitörlő akcióban 300 Ft alatt jön ki egy csomaggal, ha egy 6-os pakkot veszel.
3/5 anonim válasza:
A nuk termékekről tudok beszélni, bár konkrét árra nem emlékszem, de az tuti, h itt a legolcsóbb, és nagy a választék méretben anyagban és formában. A cumi pl 900 körül van (2 db), míg a rossamnnban kb 700 ft egy darab. A tesco e tekintetben nagyon drága.
4/5 anonim válasza:
Nagyon szeretem a mülleres gyümölcsös bébiételek. Nem tartalmaz hozzáadott cukrot, nekem ez fontos. 225 Ft, ha akciós 189 Ft (rendszeresen leakciózzák). Ja és a babám is szereti :)
Számomra döbbenet volt, amikor rájöttem, hogy a legtöbb Kecskeméti gyümölcsben van cukor. Sőt némelyik Hippben (pl. sárgabarack) is.
5/5 anonim válasza:
Előző vagyok.
A pelust is próbáltam, mondjuk az semmi különös. Vastagabb fajta, kb. olyan, mint a babylove.
Popsitörlőt teljesen jó, a pépek szintén. Persze mindegyikből a nagy kiszerelés a legolcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!