Milyen halas bébiételek vannak?
Büdösek...
Bocsánat, de olyan szaga van mindnek amit kóstoltattam, hogy az valami borzalom.
Egyépként van HIPP, Kecskeméti és dm saját márkás (babylove) is.
De ha már 10-11 hós a babád, akkor nyugodtan adhatsz neki hekkből, tengeri halfiléből amit magatoknak csinálsz (nyilván milliméteres darabokra trancsírozva, ne maradjon benne szálka).
Én is hetente adok halat a fiamnak.
Én a Kecskemétit ismerem (biztos van más cégnek is). Rizs hallal, joghurtos mártásban.
Én szoktam adni neki Rio mare halpástétomot (tubusos és olyan, mint a májkrém), nem olcsó, de csak a lányom kap a péksütijére, így elég sokáig kitart neki. Illetve szoktam neki sütni Iglo halrudacskát, mert ez olyan, amiről szépen le tudom bontani a panírt és tényleg látszik, hogy hal van benne. Nekem a többi halrudacska olyan, mintha vki (bocsánat) már egyszer megrágta volna...:)
Még csak a bébiételek jöhetnek szóba, mert csak fél éves a babám.
A húst megeszi, de a májat egyáltalán nem. Így most halat kellene kóstoltatni, és külön kihangsúlyozta a doktornő, hogy ne házilag készített hal legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!