Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babamosószerről mit gondoltok?...

Babamosószerről mit gondoltok? Kell-e, vagy csak flancolás? Vagy elég valami babaöblítő a rendes mosóporhoz?

Figyelt kérdés
2011. febr. 3. 18:43
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Tényleg gyerekfüggő. 1. gyerekemnél ugyanazzal mostam a ruháit, mint a miénket, semmi baja nem lett. A 2. meg már 2 nap után talpig kiütéses lett. Én a Persil Sensitive-t használtam, öblítő helyett meg ecetet. Dicsérik még a mosódiót is, tény, hogy elég gazdaságos, de a makacs foltokkal nem bír el. Legalábbis én úgy jártam vele.
2011. febr. 3. 20:21
 12/22 anonim ***** válasza:

sensitive, folyékony mosópor és öblítő nem kell. így teljesen rendben lesz.

én használok mosódiót is a textilpelenkákhoz, az is jó megoldás.

2011. febr. 3. 20:40
 13/22 anonim ***** válasza:
nálunk számított, mert a lányomnak nagyon érzékeny volt a bőre. már elmúlt 1 éves, de öblítőből még mindig sensitivet használok.
2011. febr. 3. 20:48
 14/22 anonim ***** válasza:
Ecetből egy löttyintés kell csak, max fél deci. És szuper. Mivel enyhén savas, így közömbösíti a ruhában maradt lúgos mosószermaradványokat. Jó ideje ecetet használok, és még sosem volt ecetszagú a ruha, se vízköves a mosógép. :-)
2011. febr. 3. 21:06
 15/22 anonim ***** válasza:
Ja, és sima ételecet, igen.
2011. febr. 3. 21:07
 16/22 anonim ***** válasza:

Flanc...

Ariel mosógéllel mosok, de öblítő helyett ecetet használok. A ruhák sokkal jobbak, mint amikor még öblítőt használtam.

Régen próbáltam a Gabi mosógélt, de mit ne mondjak, förtelmes volt... A sensitive öblítők sem jöttek be.

2011. febr. 3. 21:22
 17/22 anonim ***** válasza:
Nekem lehet,hogy csak szerencsém volt a lányommal,de ugyanúgy mostam a ruháit mint a miénket. Ariel mosóporral és Lenor öblítővel. Semmi baja nem volt tőle.
2011. febr. 3. 21:49
 18/22 A kérdező kommentje:

Köszi Mindenkinek! Ecetnél számít, hogy hány százalékos? Azt a fél decit közvetlen a ruhákra öntsem, vagy az öblítő adagolóba?

És a mosódió? Hogy működik? :)

2011. febr. 4. 12:55
 19/22 anonim ***** válasza:

Én 8 vagy 10 %os ecetet használok, attól függ hol várásolok.

Fél decinyit se töltök az adagolóba, amolyan sacc per kábé borítom. De tényleg nem sokat.

2011. febr. 4. 13:56
 20/22 anonim ***** válasza:

6-8 fél dió a mellékelt kis textilzsákba,irány a ruhák közé:)

Ha egy kicsit rátaposol,még jobb,ráadásul kétszer is használhatod.Majd mehet a komposztra.Sőt sampon és egyéb tisztítószer is készíthető belőle.

2011. febr. 4. 14:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!