A tejpép és a rizspép az ugyanaz, vagy mi a különbség?
rizspép alapja rizs, a tejpépé pedig tehéntej.
én rizspépet szívesebben adtam babámnak :)
A rizspép összetétele: hidrolizált savófehérje (tejből), laktóz (tejből) növényi olajok (pálma-, repcemag-, kókusz-, napraforgó-, single cell olaj), élelmi rost (galakto-oligoszacharid (tejből), polifruktóz), emulgeálószer (monod- és diglicerid citromsav-észtere) kálium-dihidrogén-foszfát kalcium klorid, állati eredetú olajok (halolaj), trikalcium-foszfát, kolin-klorid, kalcium-karbonát,L-tirozin, L-aszkorbinsav, kalcium-karbonát, szójalecitin, taurin, nátrium-L-aszkobát, inozitol, vas-szulfát, cink-szulfát, uridin-5’-monofoszfát nátrium sója, citidin-5’-monofoszfát, DL-alfa-tokoferil-acetát, adenozin-5’-monofoszfát, inozin-5’-monofoszfát nátrium sója, nicotinamid, L-karnitin, guanosin-5’-monofoszfát nátrium sója, kalcuim-D-pantotenát, D-biotin, réz-szulfát, folsav, retinil-palmitát, DL-alfa-tokoferol, riboflavin, tiamin-hidroklorid, cianokobalamin, kolekalciferol, piridoxin-hidroklorid, kálium-jodid, mangán-szulfát, fitomenadion, nátrium-szelenit.
Én ebben sem rizst, sem rozst, sem egyéb gabonát nem vélek felfedezni.
Másik milupa HA pép (ez nem rizspép, csak pép) összetétele:
Összetevők: rizsliszt, hidrolizált tejsavófehérje, fruktóz, növényi olajok, glukózszirup, szacharóz, ásványi anyagok, maltodextrin, emulgeáló szer (mono- és diglicerid citromsavésztere), citromsav, aminosavak (L-tirozin, L-fenilalanin, F-hisztidin, L-arginin, L-metionin), vanília, vitaminok.
Ebben pedig van rizs. Szóval teljesen mindegy, hogy melyiket adod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!