Napokban a Ti babátok is sokat alszik?
Figyelt kérdés
A kisfiam 8 hónapos lesz nemsokára, eddig alig aludt napközben csak 2-szer 3-szor félórát!Pár napja meg szinte alig van fent csak enni kel fel!Az időjárás lehet az oka!Nem hiszem, hogy beteg, mert étvágya van, nem lázas mikor ébren van jókedvű!2011. febr. 3. 16:53
1/9 anonim válasza:
Irigyellek! :) az én 8 hónaposom nem sokat alszik:)
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi!
Ja az időjárás miatt-e azt kérdezni akartam!
2011. febr. 3. 17:05
3/9 anonim válasza:
nálunk dettó ugyanez a helyzet! majdnem 8hós fiam, most aslzik órákat is nap közben holott eddig fél órákat v annyit se! nemtudom mitől ,de tetszik a dolog, meg sztem neki is jobb!
4/9 anonim válasza:
15 hós, az enyém inkább nagyon nyűgös, mikor ébren van.Szerencsére azért alszik is, de csak amennyit szokott.
5/9 anonim válasza:
Azt nemtudom hogy az időjárástól e de az én 17 hónapos fiam ma majd 3-órát aludt egyhuzamba,holott 1,5-2-őt szokott.Lehet érzik hogy jön a hétvégi enyhülés!
6/9 anonim válasza:
Vmelyik nap is volt ilyen kérdés!Az én 9 hósom is alszik szinte egész nap!Jön a melegfront!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
7/9 anonim válasza:
Az én kislányom is 8 hónapos, ma reggel 1/2 10-kor kelt fel tegnap este 9-től, de reggel is csak azért kel fel 1/2 10-kor, mert már én keltettem fel (aggódtam, hogy csak nem beteg). 1/2 12 -kor újra aludt 1,5 órát ja és akkor is azért kelt fel, mert az ablakunk előtt elkezdtek ordíbálni az iskolások, 3 órakkor újra 1,5 óra alvás és este 8- kor már nem látott a fáradságtól. Remélem, hogy tényleg csak az időjárás és nem betegség kerülgeti.
8/9 anonim válasza:
Kislányom 4hónapos, és nagyon kis nyomott a napokban. Hamar kéredzkedik aludni, ásítozik egész nap, nem olyan pörgős, mint a múlt héten. Enni sem olyan jó étvággyal eszik, csak tessék-lássék módon. Meg is ijedtem, hogy beteg lesz, de aztán láttam a met-en, hogy jön a meleg :) Édesek, hogy így megérzik :)
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Mai is a drágám csak 8-kor kelt, pedig éjszaka mindig felkel enni egyszer!Fent volt egy bő órát és még most is alszik!
2011. febr. 4. 09:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!