Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A babátok rosszabbul alszik a...

A babátok rosszabbul alszik a napokban?

Figyelt kérdés
Éjszakánként két óránként ébred, hold vagy front mi lehet ez??Kb egy hete játszuk, hogy felkel megsimogatom egy kicsit és alszik tovább.
2011. febr. 18. 16:23
 1/8 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam is rosszul alszik mostanában, de én a fogzásra fogtam ( 11 hónapos és két foga bújik egyszerre most). Nálunk az is bejátszik még szerintem, hogy csak az elmúlt hetekben kezdett forgolódni igazán alvás közben, és folyton kieseik a cumija, ha hason fekszik.

A te kisbabád milyen idős? Fogzás, emésztési gond (anyatejről való leállás, új ételek bevezetése..), vagy egyéb, mostanában felmerült körülmény nem játszhat közre?

2011. febr. 18. 16:30
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen, hétfő óta. Azt hittem hó fog esni, mert előtte mindig ilyen rosszul alszik, de hó nem jött, és még mindig brutálisak az éjszakák. Kb. 2 óránként felsír, felveszem, megnyugszik, iszik pár kortyot, és alszik tovább. Az is lehet,hogy a foga jön, mert kb. 2 héttel ezelőtt ugyanez volt, aztán egyik napról a másikra elmult, és csak 1x kelt fel. Szóval nem tudom mi lehet, de elmulhatna már....
2011. febr. 18. 16:32
 3/8 anonim ***** válasza:
Az én 3hós babámépp ellenkezőleg.Az utóbbi napokban mint nappal émint éjszaka a szokottnál is többet alszik.
2011. febr. 18. 16:34
 4/8 anonim ***** válasza:
Nálunk az éjszakai alvással nincs baj, de délután nem akar elaludni, eddig 13 körül elaludt mostanában van, hogy elkapja a 15 is, de akkor viszont nagyon egyből, hirtelen és mélyen elalszik.
2011. febr. 18. 16:35
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is a front okozza, éppen kettős fronthatás van. 15 hós kislányom jó alvó de hajnali 4-6-ig ébren volt és nappal is nehezebb az altatás.
2011. febr. 18. 16:53
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is a fogzásra fogtam, de most elgondolkodtattál.... Nagyon be van dagadva az ínye, de ilyen pokoli éjszakákat még nem éltünk meg a 13 hónap alatt. Már kb 5 napja tart, remélem hamarosan vége, mert már nehezen bírjuk a nem alvást.
2011. febr. 18. 20:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Azt nem írtad,hogy mennyi idős!Ha fogacskára gondolsz adj neki vmilyen homeós bogyót!
2011. febr. 18. 21:08
 8/8 A kérdező kommentje:
13 hetes, rágcsikálja a kezét, meg folyik a nyála, de az ínye nincs bedagadva. De ma éjszaka is ugyanezt játszottuk. Lassan zombi leszek...:)
2011. febr. 19. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!