Elfogadnád a sógornőd lefejt tejét?
Szerintem is fogadd el. És tényleg nem kell felforralni mert akkor elveszik belőle minden ami értékes.
Én elfogadnám. :)
Én megkérném, hogy csináltassa meg a vizsgálatokat, amiket egy tejleadnónak is kell és utána elfogadnám. Az mindegy, hogy mikor feji le, három hónapos babának 'való' tejet is ihat természetesen az egy hónapos. A leadóban sem nézik.
A védőnődről pedig no komment.
Az én sógornőmét nem fogadnám el...
De ahogy írtad, a Tiéd szerintem mehet :) Régen nem is vizsgálgatták, mégis sok tej-testvér volt.
Szerintem próbáld meg!
Hát ha felforralod, minden jót kifőzöl belőle...
Óvatosságból, ha szeretnéd, megcsináltathatod a vizsgálatokat, bár ha tiszta a sógornőd és az ő babája egészséges a tejétől, akkor a tiednek sem lehet tőle semmi baja.
Miért ne? Ha Te ilyen szempontból tisztának és megbízhatónak (nem iszik, dohányzik, nem eszik olyat, amit nem szabad) ítéled meg a sógornődet, akkor sokkal jobb, mint egy ismeretlentől. Hiába csinálják meg a vizsgálatokat a tejadó anyukák, ha utána össze-vissza esznek és nem tartják be a szabályokat. Én ismerek olyan tejadót, aki megcsináltatta a vizsgálatokat mert sok volt a teje, és szüksége volt a pénzre, utána meg hébe-hóba elszívott egy pár cigit, meg azt ette, amit gondolt vagy főztek neki válogatás nélkül. Szerintem ez sokkal megbízhatóbb forrás, mint egy adott időpontban megvizsgált anya, aki idegen.
Nekem a terhesség alatt hepatitisz ab, aids vizsgálatot is csináltatott az orvosom (nem mintha gyanús lett volna valami, de ráírta a papíromra a többi mellé és megcsinálták)
Én is adtam a sógornőmnek, mert neki nem volt. Nekem pedig sok volt, és pontosan tudta, hogy ügyelek az étkezésemre. Nem eszem semmi olyat -a saját babám miatt-, ami puffasztana, szóval az ő babájának sem lesz semmi baja. Felforralni tilos!
Én is elfogadnám. Sokan pénzért veszik az anyatejet, de én azt nem tenném, pont azért, mert ismeretlen. Sok olyan anyuka, akinek ezer gyereke van -talán értitek, mire célzok-, pénze meg nem sok, az eladja a tejét. Igaz, hogy cigire mindig jut pénz..... és éppen ezért, mert nem hiszem, hogy alkohol- é cigimentes szervezetből érkezik a tejcsi, és ráadásul vigyázva az étkezésre. De ez az én véleményem! Idegen helyről nem, de a sógornődtől nyugodtan fogadd el! =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!