Akik kaptak ma gyedet:megkaptátok visszamenőleg januárra is a cs. Adókedvezményt?
Figyelt kérdés
2011. febr. 1. 21:26
1/7 anonim válasza:
mi az hogy januárra visszamenőleg?? Most a januári gyed érkezik.....
2/7 anonim válasza:
ami ma jött gyed, az a januári gyed, nem a februári
nekem magasabb lett, mint a múlt hónapban, de nem annyival, amennyivel számoltam
mi felesben igényeltük a párommal a családi adókedvezményt, így kb 5 ezerrel többnek kellett volna lenni, de csak 2800 Ft-al lett több, nem értem miért
3/7 anonim válasza:
Másodiknak: azért, mert idén csökkent az adójóváirás (3.000 Ft-tal) és nőtt a nyugdijjárulék, 0,5%-kal. Ezért nem kaptál 5.000-el többet.
4/7 anonim válasza:
2. vagyok
tényleg! igaz, köszi! pedig tudtam hogy csökkent, de most ez nem jutott eszembe :)
5/7 anonim válasza:
Én ma kaptam meg és kb. 6000 Ft-tal többet :)
31 napos hónapra eddig 82-t kaptam és ma 88 jött :)
6/7 anonim válasza:
jó neked :)
én eddig 31 napra 84.900-at kaptam, most meg 87.700-at
7/7 anonim válasza:
akiknek már több összeg ment a kártyára mikor töltöttétek ki és küldtétek vissza a papirokat?én 250e körül bele esik nekem is vagy majd a jövö honaptól .. eddig kaptam 60000 et mennyivel nő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!