Milyen csővázas háti hordozót érdemes venni? Újonnan mennyibe kerül?
Kendőt nem szeretnék, van mei tai-om, de azt nem tudom normálisan a hátamra kötni, elöl meg már iszonyat kényelmetlen (9 hónapos, 9,5 kilós baba).
Az árát azért kérdezem, mert a vaterán látok párat, amik használtak, és kíváncsi vagyok, sokkal többe kerülne-e újonnan.
Köszi szépen!
Egy minőségi vázas háti hordozó újonnan 30.000-nál indul, és tömegközlekedésre alkalmatlan, ormótlan, sok helyet foglal és nehéz (a legkönnyebb is két és fél kiló). Vázas helyett inkább formázott csatos hordozót javasolok, én is abban viszem a 10 hós, 9,5 kilós fiamat. Hátra is könnyű felvenni, eleinte kanapéról emeltem a hátamra, most már állásból is megy, de csípőről is lehet oldalt forgatni, a neten rengeteg videó van erről.
Külföldi márkák: Manduca, Ergo, Beco
Hazai termékek: Magyarinda, Babbinka, Liliputi
Ezek újonnan is olcsóbbak a vázasnál, hát még használtan. Nekünk Magyarinda van, hát az álomkényelem, a fiammal együtt mindketten imádjuk.
Olvasnivaló: [link] Az is ott van, hogy melyiket hol lehet megvenni.
Vagy vaterán, vagy teszvesz-en vettünk Vaude-t asszem 7 ezer körül, az új áruk az horror.
Ez tavaly márciusban volt, azóta is használjuk, legutóbb szombaton ült benne a gyerek, amikor elfáradt (22 hós)
pont ilyen: [link]
előző
szerintem fémvézas 100x jobb, arról ne is beszélva, hogy letámasztod, nekem simán aludt úgy benne lányom
nem véletlenül találták ki ezeket túrázáshoz:-))
Túrázáshoz, nem pedig tömegközlekedésre.
de ne veszsünk összel Van a témában egy fórum, itt alaposan körbejárták a témát. [link] Van ott egy felhasználó, Cilimama, aki kötötte az ebet a karóhoz, hogy márpedig a vázas a legjobb, és kész.
Egészen addig, amíg egyszer ki nem próbált egy formázott héti hordozót. Akkor ő is "megtért", azóta ő se mondja, hogy a vázas a legjobb.
Úgyhogy én azt mondanám, hogy aki nem próbálta még a formázott hordozót, az ne szólja le, mert nem tudja, miről beszél... tessék kipróbálni! Pesten, a Mamami boltban ingyenesen ki lehet próbálni.
Köszi szépen mindkettőtöknek, szerintem akkor az lesz, hogy elmegyek abba a boltba, és kipróbálom.
De ha valakinek van még tapasztalata, azt is várom! :)
miért kell minehol nyomatni ezt a földanyás kösd magadra a gyereket.. szöveget:-(((
a fémvázas legjobb és igen túrázáshoz, másra ott babakocsi, az autó, vagy gyerek lába!
Kedves utolsó!
Ne haragudj, de nem ez volt a kérdés. Sokat vonatozom, és járok a városban is tömegközlekedéssel, és nem fogom az iszonyat nehéz babakocsit lépcsőn cipelni meg a tömött hetes buszra felnyomni, csak azért, hogy nehogy bárki földanyának nézzen.
Ha pedig minden nap magamra akarom kötni, ahhoz sincs közöd, amíg neked nem kell.
szia,
a deutereket jó szívvel tudom ajánlani, nagyon kényelmesek. a hordozoberles.hu-n ki is lehet próbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!