Hány hósan adtatok először babátoknak Kinder tejszeletet, vagy Túró rudit?
Figyelt kérdés
2011. febr. 1. 16:44
2/11 anonim válasza:
Túró rudi csoki nélkül 9 hósan.
A többit még nem.
3/11 anonim válasza:
Túró rudi belsejét most kapott 11 hónaposan. Eddig 3x kapott egy keveset. Tejszeletet még nem szándékozom neki adni, de barátnőm ugyanilyen idős lánya már kap azt is!
4/11 anonim válasza:
9 hósan mindkettőt és a csokit is megehette a Túró Rudiból.
5/11 anonim válasza:
Én is valahogy 10-11 hónapos kora körül adtam neki tejszeletet először, de még sokat is mondok, ha azt írom, hogy két hetente egyet kapott.
Túró rudi belsejét azt már 9 hónapos kora körül adtam neki, szintén nem túl gyakran.
Most 16 hónapos elmúlt, épp a minap kóstolta meg először csokijával együtt a túró rudit - de nem jött be neki egy harapás után, így a többit már a csokija nélkül kapta meg.
7/11 anonim válasza:
1 évesen túró rudit csokival együtt, tejszeletet még nem kapott, de sütit kap egy kicsit ha mi is eszünk (17 hónapos most). A túró rudiból csak a tejcsokis piros pöttyöset veszem, mert annak puhább a csokija.
8/11 anonim válasza:
kislányom 8 hónapos kb. 3 hete adtam neki először túró rudit, csokival együtt, azóta heti 2-3 -szor adok neki tízóraira vagy uzsira, mondanom sem kell, hogy mennyire szereti, tejszeletet is kóstolta már
10/11 anonim válasza:
Tejszeletet kb 13 hónaposan és azóta is kap hetente kb 3-4 szer(17 hónapos).Túrórudit kb 2 hónapja kapott de azt annyira nemszereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!