A kisbabámmal Dévény tornára járunk,45 perc került 3500 ft. -ba. Kíváncsi lennék, hogy aki szintén jár (t) ilyen tornára, attól mennyit kér (t) egy alkalomért a gyógytornász?
Figyelt kérdés
Kicsit sokallom az árát, mert valószínű még hónapokig kell menni heti 1-2 alkalommal.2011. febr. 1. 13:18
11/18 anonim válasza:
Mikor Mi elkezdtük, egy maszekban dolgozó Dévényes gyógytornász számát kaptam meg ismerőstől. Pár alkalmat jártunk hozzá, szintén alkalmanként 45 percet, és 4000 Ft-ot kért egy alkalomért (heti kétszer, gondolhatod....). Aztán, kaptam egy fülest egy kisgyermekes ismerősömtől, hogy a helyi korai fejlesztő intézetben mindez ingyen van, csak papírozni kell kicsit. Bejutottunk oda, hónapokig oda jártunk, ingyen. :-)
12/18 anonim válasza:
Nálunk 60p/3500Ft. de múlt héten voltunk a kora utogondozóba és most SZTK-ra kiírták a tornát :)
13/18 anonim válasza:
Maszekhoz jártunk 1 óra volt 3000 Ft, Sülysápon.
Ha valakinek kell, megmondom az elérhetőségét.
Fél évet jártunk hozzá, heti két alkalommal.
14/18 anonim válasza:
4 hónapja járunk, 4000/alkalom. Sokallom én is, de segíti a kicsim mozgásfejlődését.
15/18 anonim válasza:
Nekünk is ingyenes szerencsére,a kórházba kell járni,még volt pont egy szabad hely,ha nem lett volna,magánhoz kellett volna hordani.Heti 1x járunk,30perc.(Miskolc)
16/18 anonim válasza:
Szia,pesti vagyok és ahova mi jártunk ott a fél óra volt 3500 Ft.Húzós volt az ára,de mindent megért!!!
17/18 anonim válasza:
Nyíregyházára járunk, heti 1 alkalommal. 1 alkalom 60 perc, és 3500 Ft.
18/18 anonim válasza:
Két éve mikor jártunk 4000 Ft volt, tavaly 5000 Ft a 45 perc. Mi 8 hónapig jártunk heti 1x.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!