A kisbabámmal Dévény tornára járunk,45 perc került 3500 ft. -ba. Kíváncsi lennék, hogy aki szintén jár (t) ilyen tornára, attól mennyit kér (t) egy alkalomért a gyógytornász?
Én olvastam megy másik fórumban, hogy heti egyszer 30 percért 2.500-at fizet az anyuka.
Nálunk is lehet, h aktuális lesz ez a dolog, de minket most egyelőre az SZTK-ba utaltak be gyógytornára. Az vajon mennyivel másabb, vagy rosszabb, mint a Dévény? Ezen gondolkodom én is.
nekünk szerencsénk volt, mert soproniak vagyunk, és itt ingyenes, kb még egy hely van az országban, ahol az, nem tudom miért.
de az ára megéri, ha szükségetek van rá. ui akérmilyen más, akármilyen jó gyógytorna nem váltja ki a dévényt. ui. a gyógytorna arra törekszik, hogy a károsodott szervekből kihozza amaximumt ami szép és jó, viszont a dévény meg arrra képes, hogy megszüntesse a károsodást, ez azért nagyon nem mindegy.
mi amúgy jártunk, akislányom oxigénhiánnyal született, hipotóniás volt, még 7 hósan sem csinált semmit, csak az átfordulást, csak kínlódott ha hasra tettem. a dévénynek hála(miután elkezdtünk járni, rohamosan beindult minden) 11 hónaposan már járt (és azóta se áll meg).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!