42 évesen második gyerek, szerintetek?
a Czeizel azt mondta a múltkor egy riportban, hogy 45-ig bátran!
Szóval így legyen!!!!
drukk!
Köszönöm Nektek! :-) Nagyon jó olvasnom, hogy így mellettem vagytok! :-)
A Dawn kórra azt mondta az orvosom, hogy már bizonyított tény, hogy a fiataloknál többször előfordul, ugyanis náluk nincs Dawn kór szűrés. Épp most szült egy 25 éves ismerősöm Dawn kóros babát. Én voltam is, és megyek is amniocntézisre és az összes vizsgálatra ami ezt kiszűrheti legyen az ingyenes és fizetős, úgyhogy ettől egyáltalán nem tartok!
Mégegyszer KÖSZÖNÖM lányok a bátorítást!
Az idősebbek, ha kiderül a betegség, általában nem szülik meg a babát, fiatalokat nem vizsgálják, sokszor nem tudnak róla, hogy beteg a magzat, és ha megszületik szembesülnek a problémával, ahogy az ismerősömnél aki fiatal! Nekem hiába vezeted le számokkal, mint már mondtam nem tartok tőle, mert ki lehet szűrni és nekem lesz választási lehetőségem, ha úgy alakul. A Dawn kór, nem olyan gyakori mint azt gondolod, manapság nagyon sokan szülnek 35 éves kor felett, lehet , hogy nagy az esély de nekem az orvosom megmutatta a született Dawn kóros gyerekek statisztikáit és mondhatom, hogy nagyon megnyugtatott! Meglepődnél!
Köszönöm a válaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!