Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 42 évesen második gyerek,...

42 évesen második gyerek, szerintetek?

Figyelt kérdés
2011. febr. 1. 12:37
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
szerintem még belefér. ;))
2011. febr. 1. 12:39
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Én 34 vagyok, és még egy sincs. 1-2 év múlva tervezzük az elsőt. (Nem kérek rosszindulatú kommenteket, én sem így terveztem 20 évesen, de ez van, így alakult.) Jó esetben 40 leszek a másodiknál, ha egyáltalán lesz második. Szeritem ha vállaljátok és jó az egészséged, belefér.
2011. febr. 1. 12:40
 3/19 anonim ***** válasza:
Nekem már nem fér bele, de ez mindenkinek az egyéni megítélése, te döntesz.
2011. febr. 1. 12:42
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs egészségügyi problémád, akkor szerintem miért ne?
2011. febr. 1. 12:45
 5/19 anonim ***** válasza:
Másodiknak: 36 vagyok, 10 hónapos a fiam, tehát 35 voltam, amikor szültem. Senki nem tett rosszindulatú megjegyzést. :) Mindenképp szeretnénk kistesót, és én is 37-38 leszek, amikor megszületik. Nekem is benne van, hogy idősek leszünk, stb. de legalább nem maradnak egyedül, hanem ketten lesznek. (első vagyok)
2011. febr. 1. 12:46
 6/19 anonim ***** válasza:
En is ugy szerettem volna 3. babat, de 40 leszek az iden, mar nem merem. Na, meg a 2. terhessegem rettentoen megviselt. Ha erzel ra erot, egeszseget, miert ne. En besz@ribb vagyok...
2011. febr. 1. 12:47
 7/19 anonim ***** válasza:
Én 34vagyok,szeretnék másik babát.Egyenlőre visszamegyek dolgozni szerintem olyan 36,37leszek mikor megérkezik a kis tesó.
2011. febr. 1. 12:51
 8/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, nagyon aranyosak vagytok , igazán jól esik!

38 voltam mikor az elsőt szültem és már akkor nagyon sok rosszindulatú megjegyzést kaptam, szerencsés vagy, Te akit nem piszkáltak!

2011. febr. 1. 12:54
 9/19 anonim ***** válasza:
Én belevágnék simán:) 33 éves vagyok a harmadik babámat várom. Olyan érdekes,hogy én még sose hallottam hogy idősebb mamira megjegyzést tettek volna, ez normális lett valahogy manapság. Inkább a fiatalokra tettek megjegyzést.
2011. febr. 1. 13:05
 10/19 anonim ***** válasza:
én egy dolog miatt nem válallnám, az életkor előrehaladtával nagyon megnő a down kór és az egyéb genetikai betegségek kockázata. 42 évesen már elég nagy az esély, pontosan nem tudom menyni ,de össze se lehet mérni mondjuk a 30 évessel. amúgy nem vetem meg semmilyen szempontból aki ilyen idősen gyereket vállal, de én emiatt nem tenném.
2011. febr. 1. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!