Mikor oltassam? Tegnap kaptuk a két hónapos oltást. Mikor kaphatja a következőt? Dátumot írjatok légyszi!
Én úgy tudom, hogy 4 hétnek kell minimum eltelnie a két oltás között. Tehát ha tegnap kapta, akkor február 28. a leghamarabbi időpont, amikor kaphatja a 3 hósat! De ha pár nappal később kapja meg az sem gond.
Nálunk pl. a 3 és 4 hónapos között 1,5 hónap telt el szabadságolás miatt.
Nem poénból kérdezem.Időpontot kell kérnem!Ezért kértem a segítségeteket.
Védőnő 31 napot mond doktornő négy hetet.
első vagyok
Igazából nem is nagyon értettem a kérdés lényegét, mert mikor mi voltunk a 2 hónapos oltáson, akkor megbeszéltük az orvossal, hogy mikor jöjjünk legközelebb. Tehát nem én telefonálgattam utána, hogy mikor, hanem akkor ő mondta, hogy 4 hétnek el kell telnie. Az asszisztens meg fellapozta a naptárat, és beírt minket a 3 hónapos szurira. 3 hónaposnál ugyanígy beírtak előre a 4 hónaposra.
Kérdező! A ti orvosotok nem mondott semmit erről?
Ja, hogy ketten mást mondanak. Én az orvosra hallgatnék! Tehát 4 hét!
Nálunk szerencsére az orvos meg a védőnő ugyanazt a nótát fújja, úgyhogy nálunk nem szoktak ilyenek történni, hogy az egyik A-t mond, a másik meg B-t.
Nálunk így működik,telefonon kapunk időpontot.Hétfőn és szerdán van oltás.
Akkor azt mondjátok mehet a febr.28?
Szerintem igen!
De mikor időpontot kérsz, akkor úgyis az orvosi rendelőt hívod nem? Szerintem akkor kérdezz rá biztos ami biztos az asszisztenstől, hogy ha január 31-én kapta, akkor február 28-ra bejelentheted-e?! Legalább az asszisztensnek ugyanazt kéne mondania mint az orvosnak!
Nálunk ez úgy volt, hogy amikor betöltötte az adott hónapot, egy héten belül menjünk.
Senki nem nézte, hogy 27, vagy 30 nap telt el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!