Ki hogyan oldja meg a reggeli első etetést tápszeres babánál?
Előre felforralt vízzel csinálom, gázon gyorsan langyosra melegítem, összekutyulom, és berohanok a gyerekhez. Mást nem tudok én sem.
Max a szájába dugom a cumit addig.
A te babadnal vannak az ebredezesi stadiumnak elojelei?
Ha igen, akkor azokra alapozz. Az en fiam ebredes elott 5-10 perccel mar nyujtozkodik, mekeg, a popojat nyomkodja az eg fele es igen furcsa hangokat hallat. Ezekre mar ugrok, mert ha ilyenkor cumit kap es megsimogatom, akkor meg epp van nehany percem, hogy elkeszitsem a kajajat, ha magara hagyom, akkor viszont egy percen belul kipattannak a szemei es jon is az ehes siras.
En vizforralot hasznalok, kb egy perc alatt felforralja a vizet, bekeverem a tapot, hideg vizbe allitom es meg kicserelem a pelust, amig a baba meg felallomban van. Ilyenkor oltoztetem is nappali szerelesbe, mire keszen vagyunk, addigra a tapszer is megfelelo homersekletu.
Menni fog ez neked is, csak bele kell lendulni. Igaz, hogy lampat sohasem kapcsolok a konyhaba es neha meg annyira ossze vannak nove a szemeim az almossagtol, hogy fajdalmas kinyitni es szinte vakon kutyulok...
Csatlakozom az előttem szólóhoz:)
Mikor a lányom felébred akkor eldumálgat még magában sikitozik, mielőtt átmenne sirásba, akkor én is ugrom még visszaadom neki a cumit.Utána van egy kis időm elkésziteni a hamiját, mondjuk én már előző nap felforralom a vizét hogy azzal ne húzzam az időt, igy megcsinálom visszamegyek hozzá felöltözünk és utána mhet a hami:)
Szia!
En nem vagyok olyan szerencses mint az elottem szolok. :)
Amint a pici fiam megehezik, kipattan a szeme es azonnal ordit, minden atmenet nelkul. :)
En termoszba rakom a felforralt vizet az meg langyos reggelre es csak gyorsan osszekeverem a szobaba, vagy lerohanok, megmikrozom a felforralt, elore kimert vizet es ugy kutyulom ossze. most mar egesz gyors vagyok. :)
Ha korai ez a reggeli,akkor könnyen előfordulhat,hogy a cumisüvegen elalszik,lányom is így csinálja,ha korábban ébred,3/4 6,ez nála a korán,akkor eszik,és a végére bealszik.
Nekem is szerencsém van,mert a kislányom úgy ébred,hogy szép lassan,fokozatosan,és nem sír egyből a tápszerért,így van időm elkészíteni.Én termoszban tárolom,az előre felforralt vizet,és így csak gyors elkészítem,amikor kel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!