Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Simán vagy császárral szültél?...

Simán vagy császárral szültél? Lány vagy fiú? Hasfájós (sírós) baba vagy sem?

Figyelt kérdés
Egy kis kutatást végeznék. Kíváncsi vagyok, hogy másoknál hogy alakult. Nekem császárom volt, kislányom van és iszonyatosan hasfájós, sokat sír. Barátnőmnél szintúgy. Tudom, hogy nem lehet általánosítani, de azért kíváncsiságból mégis érdekelne, hogy összefügghetnek-e a dolgok.
2011. jan. 31. 19:37
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
sima, lány, nagyon hasfájós, sokat sírós nyűgös baba
2011. jan. 31. 22:00
 32/39 anonim ***** válasza:
Hüvelyi szülés, gátvédelmes, nem sírós baba, éjszakákat átalussza 3 hetes kora óta, könnyen megnyugtatható, igény szerint szoptatom.
2011. jan. 31. 22:10
 33/39 anonim ***** válasza:

Császárral született a kisfiam, és ugyan hasfájós volt, de egyáltalán nem volt vészes, nem sírt állandóan (este 6-tól 9-ig voltak sírások - kólika ugyebár).

De alapvetően nagyon nyugodt, kiegyensúlyozott, 16 hónapos kisfiú.

2011. jan. 31. 22:12
 34/39 anonim ***** válasza:
Császárral született a kisfiam, anyatejes volt, soha nem fájt a pocija.
2011. jan. 31. 22:27
 35/39 anonim ***** válasza:
Sima szules,kisfiu, 2 honapos koraig hasfajos de miutan megszunt a problema nagyon jokedvo baba lett, ritkan sirt.
2011. febr. 1. 05:40
 36/39 krisztivan ***** válasza:
Hüvelyi ,nehéz szülés.Szopi+tápszer még most is .nem hasfájós ,fiú, komoly akarattal ebből kifolyólag komoly sirásokkal.
2011. febr. 1. 05:50
 37/39 anonim ***** válasza:
Fiú, császárral, enyhén hasfájós volt, de nem sírós.
2011. febr. 1. 08:53
 38/39 anonim ***** válasza:
Császár ,kislány,és nem volt hasfájós!
2011. febr. 1. 09:32
 39/39 A kérdező kommentje:

Köszi, hogy ilyen sokat válaszoltatok!

A hipotézisem az volt, hogy a császáros babák hasfájósabbak, de ahogy számolgattam a válaszokat, nem találtam összefüggést. :)

De lehet, hogy nagyobb kutatást kellene végezni és akkor más eredményre jutnék.

2011. febr. 1. 20:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!