Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Simán vagy császárral szültél?...

Simán vagy császárral szültél? Lány vagy fiú? Hasfájós (sírós) baba vagy sem?

Figyelt kérdés
Egy kis kutatást végeznék. Kíváncsi vagyok, hogy másoknál hogy alakult. Nekem császárom volt, kislányom van és iszonyatosan hasfájós, sokat sír. Barátnőmnél szintúgy. Tudom, hogy nem lehet általánosítani, de azért kíváncsiságból mégis érdekelne, hogy összefügghetnek-e a dolgok.
2011. jan. 31. 19:37
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:

Hüvelyi szülés volt, EDA-val. Kisfiam egyáltalán nem volt hasfájós.

Ne támadjon le senki, csak azt írom, amit a környezetemben tapasztaltam. Az anyatejes babák 3 hónapos korukig mind nagyon hasfájósak voltak, a tápszeresek (köztük mi is) pedig egyáltalán nem. A szülés módja változó volt, ott nem láttunk összefüggés.

2011. jan. 31. 20:05
 12/39 anonim ***** válasza:
Négy gyereket szültem simán, két fiút és két lányt. Az első fiam nagyon hasfájós volt (vagy csak én reagáltam túl kezdőként), a többieknél néhány komolyabb estében kimerült a hasfájás.
2011. jan. 31. 20:08
 13/39 anonim ***** válasza:
Császárral születtek az iker kisfiaim. Nem voltak hasfájósak, pedig náluk elég változatos volt a táplálék: szoptattam őket + kórházi tejet kaptak + éjszakára tápszert.
2011. jan. 31. 20:09
 14/39 anonim ***** válasza:
Sima szültem kisfiút.Nem volt hasfájós
2011. jan. 31. 20:10
 15/39 anonim ***** válasza:
Simán, kisfiú, és nem volt hasfájós (valamelyik válaszhoz hozzáfűzném, hogy a mi kutatásunk ellenkező eredményt hozott itt a lakótelepen: 14 babából 5 volt anyatejes, egyik sem hasfájós, 9 volt tápszeres, ebből 7 hasfájós:D)
2011. jan. 31. 20:18
 16/39 anonim ***** válasza:

20.05-os

En nem tamadlak!!

Valamilyen szinten van benne reaci, mert ki kell tapasztali az anyukanak mitol fajhat a baba hasa...ha pl anyuka eszik X dolgot es faj tole a baba hasa nem biztos, hogy rogton ra jon, hogy attol fajhat.

A lanyom sajnos csak 8 hetig kapott anyatejet, de akkor is nagyon keveset, de ettol fuggetlenul nagyon hasfajos volt.

2011. jan. 31. 20:18
 17/39 anonim ***** válasza:

1. lány, természetes szülés, hasfájós volt 4 hónapos koráig

2. fiú, nem hasfájós.

2011. jan. 31. 20:31
 18/39 anonim ***** válasza:
100%
2 fiú sima szüléssel. Első hasfájós, második egyáltalán nem.
2011. jan. 31. 20:33
 19/39 anonim ***** válasza:

császárral, mert a lába össze volt kötve a köldök zsinorral és az összekötött lába még a nyakával is :((

kisfiú

és az első 8 hétben kicsit hasfájós volt, de akkor sem igazán síros inkább csak nyűgösebb volt, 8 hét után pedig egyáltalán nem volt síros, és most is csak ritkán sír

2011. jan. 31. 20:39
 20/39 anonim ***** válasza:

1. fiú sima szülés 3 hónapig tömény hasfájás

2 fiú sima szülés nagyon ritkán fáj a hasa(szinte soha)

2011. jan. 31. 20:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!