Most mondta a gyerekorvosunk, hogy babáknál nem használ a homeopátia. Van esetleg ellenvélemény?
Tényleg nem bántás, de tévedsz.
Az általad linkelt oldalt néztem meg én is, csakhogy a szer 9,5 milligrammot tartalmaz 6C-ból!!! (Meg az összes többiből, szépen fel van sorolva...) És nem grammot!! (Ezerszeres a különbség!)
Te is kiszámolhatod, hogy a 6C mennyit tartalmaz az alapanyagból.
C-t úgy kapod meg, hogy 1 egység alapanyag és egység oldóanyag. (arány 1:100) ebből veszel egy cseppet, újra és hígítod 100 csepp oldó anyaggal, összesen 6x megismételve. (Mennyi van abban akkor az alapanyagból??)
Amit a végén kapnak, abból vesznek 9,5 milligrammot.
Elég sokat foglalkoztam már ezzel, a homeopaták maguk úgy fogalmazzák meg, hogy a szer "emlékszik" az anyagra.
De a hitedben nem akarlak megingatni. Mert ez az egész homeopátia tulajdonképpen hit kérdés. Akik hisznek benne, hogy működik, azoknál sokkal nagyobb arányban használ, mint azoknál, akik nem...
Nem tudom, hogy jön ide az antibiotikum, de azt én is csak indokolt esetben használok, nem mintha méreg lenne...
Remélem őszintén, hogy ha Te vagy gyermeked elkaptok egy súlyosabb betegséget (pl. tüszős mandulagyulladás, nálunk nemrég volt), akkor megfelelő gyógyszert szedtek rá, mert anélkül súlyos szövődmények alakulhatnak ki. Köhögésre meg mindenki szedjen, amit jónak lát, azt így vagy úgy, de leküzdi az immunrendszer egyedül is...
Jó egészséget Neked és családodnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!