Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy tudnám ujra megtanitani...

Hogy tudnám ujra megtanitani babámnak hogy egyedül "segédeszközök" nélkül aludjon el?

Figyelt kérdés

3 és fél hónapos, és egy/másfél hónapja a cumisüvegen alszik el csak. Kivéve ha nagyon nagyon álmos napközbe. Akkor tök mind1 mit csinálok vele elalszik. Szóval sajnos rászoktattam erre, pedig 2 hónapos korára nagyon szépen elaludt egyedül. Az a baj h este ilyen 11 éjfél felé birom csak lerakni, de akkor is ugy hogy 2x 150 et bevág, mert az elsőnél még nem annyira fáradt hiába ásitozik, nem alszik el. A második adagra meg kell várni még egy órát mire "megéhezik" annyira h el is aludjon. Csak igy meg nagyon vészesen növekszik a súlya. Havi egy kilót magára szed.

Próbáltam már hogy leültem vele egy fotelbe, és a hátát simogattam csititottam, de fél óra üvöltés után feladtam, és megint cumisüveg...!

Segitsetek, hogy tudnám baba és mama barát módon megtanitani ujra aludni!?

2011. jan. 31. 14:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
OFF: ez engem is érdekelne,nekem 4 hónapos a fiam és detto ugyanez. súlya 6650 gramm és 61 cm.A te kicsikéd?
2011. jan. 31. 14:44
 2/15 A kérdező kommentje:
65 centi és 7460.
2011. jan. 31. 14:46
 3/15 A kérdező kommentje:
De nem is a suly hanem mert szenvedés az égesz....:(((
2011. jan. 31. 14:46
 4/15 anonim ***** válasza:

Ejjha nem semmi kis vasgyúró babád van :) Cuki lehet nagyon :) megértelek,én is már annyi módszert kipróbáltam,csodakenceficéket is vettem ami alvás segítő de semmit se ér.Nálunk az újabb módi hogy cicin alszik el és hiába teszem le,hogy alvás kéredzkedik fel,sír addig mig meg nem kapja ami akar.

első voltam

2011. jan. 31. 15:10
 5/15 anonim ***** válasza:

hát baba barát módszer, az ha azt csinálod amit eddig :) mama barát módszer sok van kezdve a Suttógóban leírtaktól az Aludj jól gyermekemig (előző lényege: a gyereket felveszed ha sír, de ha abbahagyta azonnal még ébren visszateszed az ágyba, ha kell órákig 100* is megcsinálod, a második módszer, hogy hiába sír, nem veszed ki az ágyból, csak bizonyos időközönként benézel hozzá és beszéddel próbálod megnyugtatni (ha sikerül))

Még az jutott eszembe,hogy kitolhatnád egy kicsit az első etetést, hátha akkor már elég álmos lenne ahhoz, hogy azon bealudjon?

2011. jan. 31. 15:11
 6/15 anonim ***** válasza:

lehet hogy csak 1szer kéne vele nagyon sokat kínlódni vagy 2szer és utána már menne neki az elalvás, nem?

Ha csak az elalváshoz kell neki a kaja,nem éhes, akkor nem bukja ki?Nem lehet hogy tényleg éhes?Amúgy tápszert kap a cumisüvegből?

Én babám is 3,5 hónapos, ő elalszik, ha ringatom, mászkálok vele, persze cumival.Az nem segítene?

Amúgy én babám 6420 és 63 cm.

2011. jan. 31. 15:18
 7/15 A kérdező kommentje:

Az a baj hogy teljen ugy néz ki hogy "nahh ha most megetetem, tuti elaszik!"...de nem!:( Este 8 9 elalszik magától, felébred egy fél óra, óra múlva (mikor hogy) és onnan evés éjfélig mert nyűgös, vissza akar aludni de nem tud. Van mikor 3x 4x kell megetetnem. És már nem kell neki mert ki be köpdösi a cumit, de elaladni nem tud. és szerintem már az is baj hogy túl eszi magát. A hasa csak ugy keményedik, teljesen kinyomja. ugy sajnálom ilyenkor.

Olyan jó lenne amugy ha lenne magyarországon is ilyen Suttogó:):$!

2011. jan. 31. 15:44
 8/15 A kérdező kommentje:
Bocsi csak megirtam de elfeljettem elküldeni:)! Szóval igen tápszert kap, én ha lenne tejem tuti szopiztatnám. A ringatás sem segit. A cumit meg egyenesen utálja...(mondjuk lehet hogy csak más fajta kellene neki?) Mert ha azt elfogadná szerintem el birna magától is aludni. A szopó mozgás az nyugtatja meg!
2011. jan. 31. 15:48
 9/15 A kérdező kommentje:
Bukás elleni tápszert kap igy nem bukja ki...
2011. jan. 31. 15:48
 10/15 anonim ***** válasza:
Milyen cumit használsz? Sok baba nem szereti a szilikont (átlátszó), csak a latexet (sárgás).
2011. jan. 31. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!