Beadatjátok/beadattátok 6 hónaposnál nagyobb babátoknak az influenza elleni védőoltást?
Figyelt kérdés
Én nem akartam, mert úgy gondoltam, hogy úgyse nagyon megyünk sehova, nem találkozunk sok emberrel..stb. akkor minek? De aztán a családom elbizonytalanított, hogy azt mondták, a 4 év alatti gyerekek és az idősek a legveszélyeztetettebbek! Nem tudom mi legyen!2011. jan. 31. 13:53
11/13 anonim válasza:
Nem adattam be most sem és tavaly sem. (16 hónapos)
12/13 mendy1025 válasza:
3 éves,és nem oltattam be,nem is fogom,én 30 hetes kismama vagyok,és eszem ágában sincs beoltatni magam.meg már túlestem múlthéten az influenzán,2 napig láz stb,ennyi volt:)
13/13 mendy1025 válasza:
elírtam bocsi,2 éves,nem 3:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!