Milyen hajgumi vagy hajcsat ami megtartaná kislányom vékony haját?
Figyelt kérdés
Minden kicsúszik belőle pár percen belül, de levágni meg nem szeretném neki.2011. jan. 31. 12:05
1/5 anonim válasza:
Fodrászkellékesnél szokott lenni szilikonos hajgumi pici méretben is, ez szerintem jó lenne. Nap végén csak simán kivágod a hajából, nem kell bogozgatni. Az 50db-os kb. 150ft szokott lenni.
A hajcsat szerintem még hamarabb kicsúszik.
2/5 anonim válasza:
Kis "krokodil csatokat", ilyen kis két oldalról összenyomható, csipesz szerű hajdíszeket sok méretben lehet kapni, a legkisebb akkora, mint egy babszem.
Ezzel jól össze lehet fogni.
Belinkeltem egy képet, ilyenre gondoltam, csak persze kicsiben. Minden 100ft-os boltban lehet kapni.
3/5 anonim válasza:
:( Na feszt nem azt adja ki a link. Az oldal legalján van, zöldes színben.
4/5 anonim válasza:
Az én kislányomnak is ilyen vékonyka de hosszú haja van. Én találtam rendes hajgumit, ami pici és vékony, és az tökéletesen megtartja, illetve a csitt-csattok is. 8 hónapos
5/5 A kérdező kommentje:
sajnos a krokodilos csat sem vált be.
Megnézem ezt szilikonosat hátha.Az a baj hogy vékony és még kevés is nagyon sok kihullott neki (hajas baba volt) és most kezd újra sűrűsödni. :)
2011. jan. 31. 12:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!