Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babadiéta 6 hónaposan? Mit...

Babadiéta 6 hónaposan? Mit szóltok hozzá?

Figyelt kérdés
[link]
2011. jan. 31. 11:13
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

[link]

Ebbe szó szerint ez van:

"– Egy átlagos féléves gyerek napi adagja étkezésenként másfél deci, ám Dávid képes lenne hármat is megenni, úgyhogy diétára kellett fognom, hiszen nem szeretném, ha kövér gyerek válna belőle. Jelenleg lecsökkentettem két és fél decire a tápszer mennyiségét, de gyakran sír, hogy enne még. Ilyenkor majd meghasad a szívem, de kénytelen vagyok anyai szigort alkalmazni, mert nem négyóránként, hanem néha gyakrabban szeretne enni – aggodalmaskodott Kata, aki azt is elmondta, Dávid rendkívül nyugodt, jó kedélyű baba, a pufiságon kívül nincs vele semmi gond."

Nem nyilatkozta, hogy napi adagja lenne egy étkezésnyi adag, holott a borsra hivatkozik mindenki.

Amúgy a pontatlanság mellett is full hülyeség konrollálni az étkezést, bár a kép szerint tényleg picit pufi a kissrác.

2011. jan. 31. 16:47
 22/22 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, még annyit, hogy másfél decit az én lányom 3 hónaposan ivott meg egyszerre, félévesen szinte mindig többet ivott ennél.
2011. jan. 31. 16:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.