Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babadiéta 6 hónaposan? Mit...

Babadiéta 6 hónaposan? Mit szóltok hozzá?

Figyelt kérdés
[link]
2011. jan. 31. 11:13
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Én is arra gondolok, hogy mindegy mit beszélnek csak róla szóljon. De azért ez durva...
2011. jan. 31. 11:26
 12/22 anonim ***** válasza:

Hát igen az én fiam is szó szerint többet eszik mint én, még sincs egy deka felesleg sem rajta.

Képzeljétek majd el, megindul a gyerek és még akkor is elé tesz majd naponta 3x 2 dkg zöldsalátát dresszing nélkül persze, nehogy elhízzon az ő kis csemetéje, aztán azon kapja magát hogy a kisfiához képest egy etióp túlsúlyos.

Tiszta szégyen!!

2011. jan. 31. 11:27
 13/22 anonim ***** válasza:

Szerintem felesleges kevesebbet adni neki, hiszen

1: a gyerek éhes marad üvölteni fog. Nem igazi anya az, aki ilyen dolgot csinál. Nem tudom ő mit szólna ha megvonnák tőle a táplálékot.

2: a pici gyerkőc még kicsi, szerintem nem hízik el. Ha el fog indulni, mászni, járni, akkor le fogja mozogni.

Az én kislányom igaz, hogy még csak 9 hetes, de már 6400 gramm. Vonjam meg tőle az anyatejet, hogy ne legyen kövér gyerek? Hülyeség! Hagy egyen. Más dolga sincs mint szopizni, büfizni, aludni és gagyarászni.

2011. jan. 31. 11:42
 14/22 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Szerintem igaz. Simán kinézem ebből a nőből.
2011. jan. 31. 11:43
 15/22 anonim ***** válasza:

"– Egy átlagos féléves gyerek napi adagja másfél deci, ám Dávid képes lenne hármat is megenni, úgyhogy diétára kellett fognom..."

mi vaaaan??? itt vagy az újságíró nincs tisztában a mennyiséggel vagy a csaj.

2011. jan. 31. 11:59
 16/22 anonim ***** válasza:
50%
ti mindent elhisztek,amiket ezek a szennylapok leírnak?lehet,hogy viccből említette,hogy fogyóztatni fogja,mert dagi,erre kész tényként leírta az újság.Nem kell mindent elhinni.
2011. jan. 31. 12:13
 17/22 anonim ***** válasza:

Szegény baba. A mamája akkor gyakorolt volna kontrollt, amikor több harminc kilót hízott terhessége alatt (már lement ugye 24, és még van rajta kb. 4 kg bevallása szerint), akkor persze ő felnőttként zabált ami jólesett, de egy féléves nem ehet 3 óránként ha éhes, sőt, annyit sem, amennyi jólesne!...

Beteg ez a nő, az agyát kéne megműtettnie a melle helyett.

2011. jan. 31. 12:57
 18/22 anonim ***** válasza:

Én meg azt sem tudtam, hogyan etessem a gyerekemet, kínáltam neki állandóan. Fél évesen 6,5 kg volt, most 21 hónaposan még mindig csak 11 kg.

Örülne inkább, hogy eszik vagyis enne az a kisbaba. Szegény...

2011. jan. 31. 13:36
 19/22 anonim ***** válasza:
Ezt én sem tudom elhinni... nem lehet,hogy alkalmankénti 150 ml-ről van szó? Egész nap csak nem ad szegény gyereknek összesen 150ml kaját. Belegondolni is rossz. Ha tényleg egész nap kap másfél deci kaját,akkor menjen a bús fenébe az a nő!!!!!!
2011. jan. 31. 14:43
 20/22 anonim ***** válasza:
Én személye szerint több helyen is olvastam. Akkor mindenki hazudik?
2011. jan. 31. 15:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!