Hát igen az én fiam is szó szerint többet eszik mint én, még sincs egy deka felesleg sem rajta.
Képzeljétek majd el, megindul a gyerek és még akkor is elé tesz majd naponta 3x 2 dkg zöldsalátát dresszing nélkül persze, nehogy elhízzon az ő kis csemetéje, aztán azon kapja magát hogy a kisfiához képest egy etióp túlsúlyos.
Tiszta szégyen!!
Szerintem felesleges kevesebbet adni neki, hiszen
1: a gyerek éhes marad üvölteni fog. Nem igazi anya az, aki ilyen dolgot csinál. Nem tudom ő mit szólna ha megvonnák tőle a táplálékot.
2: a pici gyerkőc még kicsi, szerintem nem hízik el. Ha el fog indulni, mászni, járni, akkor le fogja mozogni.
Az én kislányom igaz, hogy még csak 9 hetes, de már 6400 gramm. Vonjam meg tőle az anyatejet, hogy ne legyen kövér gyerek? Hülyeség! Hagy egyen. Más dolga sincs mint szopizni, büfizni, aludni és gagyarászni.
"– Egy átlagos féléves gyerek napi adagja másfél deci, ám Dávid képes lenne hármat is megenni, úgyhogy diétára kellett fognom..."
mi vaaaan??? itt vagy az újságíró nincs tisztában a mennyiséggel vagy a csaj.
Szegény baba. A mamája akkor gyakorolt volna kontrollt, amikor több harminc kilót hízott terhessége alatt (már lement ugye 24, és még van rajta kb. 4 kg bevallása szerint), akkor persze ő felnőttként zabált ami jólesett, de egy féléves nem ehet 3 óránként ha éhes, sőt, annyit sem, amennyi jólesne!...
Beteg ez a nő, az agyát kéne megműtettnie a melle helyett.
Én meg azt sem tudtam, hogyan etessem a gyerekemet, kínáltam neki állandóan. Fél évesen 6,5 kg volt, most 21 hónaposan még mindig csak 11 kg.
Örülne inkább, hogy eszik vagyis enne az a kisbaba. Szegény...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!