Hogy lehet feldolgozni hogy beteg a gyermekünk?
Kedves 1-es:) Köszönöm!
Még valami: Írták, hogy ki fog derülni, kik az igazi barátaitok. Ez tökéletesen igaz. Nagyon sokan, akikről azt hiszed barátok, elfordulnak, szép lassan. De megint másokkal megerősödik a kapcsolatotok. És megismertek új embereket. Nagyszerű embereket!
Ja! És ne kérdezd az égbe bámulva, hogy miért történik ez pont veled! Nem lesz válasz!:) Sajnos erre nincs válasz...
köszönöm Nektek a szép szavakat!
én is megkönnyeztem!
próbálok illetve próbálunk csak pozitívan gondolni erre az egészre, a férjem mindig mondja nem lesz gond, de azért nehéz!
még csak 7 hónapos, mivel ilyen picin elkezdtünk foglalkozásokra járni nagy esély van a javulásra, mindent megteszünk amit lehet, csak nekünk van egy nagyobb gyermekünk is akinek szint úgy szüksége van a törődésre, félek hogy ő nem érzi majd a szeretetünket mert mindig csak azt látja ide oda visszük a kicsit, egész nap kézben van, mert ezt igényli különben sír.
így sincs sok barátunk, nem tudom mennyi lesz a jövőben de most ez a kérdés foglalkoztat a legkevésbé...
ő sajnos a terhesség elején nem úgy fejlődött ahogy kellett volna és nem vették észre, a jobb agyféltekéje nem alakult ki megfelelően vagyis nincs, csak víz...
nagyon nehéz!!!
:(
És még nehéz is lesz. Gondolom az orvosok semmi konkrétumot nem mondtak, csak a "majd meglátjuk, anyuka" dumát nyomták. Persze ebben a korban nehéz előre megjósolni, hogy mi lesz majd a jövőben, meddig tud eljutni, stb.
Én abban sem voltam biztos (az alapján, ahol 6-7 hónapos korában tartott a fiam, hogy egyáltalán lábra fog állni. Most 2,5 éves és igen, elkezdett járni. Fejlődik! Ezt kell szem előtt tartanotok, hogy FEJLŐDIK. Ha csak egy kis mozdulat, vagy bármi, az is előrelépés önmagához képest. Tudod, a kezeléseken láttam olyan gyerekeket, akik csak feküdtek és meg sem tudtak mozdulni....és egészségesnek születtek, csak baleset, stb. És meg sem mozdultak.
Fejlesztés, fejlesztés, fejlesztés.
És tudod, az emberi test csodálatos...az agy képes kifejleszteni, átvenni bizonyos funkciókat a másik féltektől (pl bizonyos agysérültek esetében.)...
Olyan sok minden lehet még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!