Írnátok még jó fözelék recepteket 8 hós babámnak?
Húú, ezek a linkek nagyon jók!!!
Köszi! :-)
Bocs az Off-ért, 1. voltam. Én zöld kezecskét adok Neked!
nagyon finom a cékla-alma-husi, az ún. finomfőzelék, ami borsó-répa-krumpli, a máj nagyon jó a répa-krumplival egy kis szelet hagymával.
egyébként az nem baj, ha nem vegyítesz össze sokféle zöldséget egyszerre, a répa főzelék legyen répafőzelék..stb.
ennyi idősen valóban ehet brokkolit, cukkinit, ehet már gyökeret, zellert is, így pl a húslevesből már csinálhatsz is mixet akár tojásmentes tésztával együtt.
kaphat már sajtot is, illetve paradicsomot is, így akár készíthetsz neki paradicsompürével akár egy tésztás ételt is.
a puffasztós zöldségekkel nekünk még várni kell, mert így is sokat pukizik a lányunk, szokott fájni a hasa, így erre vigyázok még, pedig elmúlt 1 éves.
úgy emlékszem 2 doboz tejpép fogyott el nálunk, kekszes fajta, néha azt adtam uzsonnára, úgy kb 2 alkalommal hetente, főleg amikor kevesebb tápszert ivott, így azzal pótoltam a tejalapú ételt. de egyébként nem tartom túl hasznos dolognak, de károsnak sem, én inkább főzelékes "fajta" vagyok:-)
21:06-tól kérdezem.
Szerinted miért lettem lepontozva??
Sajnos nagyon rossz tapasztalatom van a babaetetéssel kapcsolatban.Többnyire ha ilyet mondok,hogy főzelék és gyümölcs,akkor lehordanak a sárga földig,hogy az orvos azt mondta,hogy 1 éves koráig semmi,mert allergizál. Szinte minden.Tehát csak tejpép,meg tápszer.És én ezzel nem értek egyet.
De hát most akkor miért is lettem lepontozva??
Mert jó linket küldtem???
Az előző vagyok.Ezt olvasd el.Itt Mo-n a gyerekek glutént kapnak.Nem főzeléket berántva,hanem glutént! Te szereted a glutént??
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Még mindig az előző vagyok.Bocs,de ma ilyen részletekben megy csak.
Mo-n ,de főleg Bp-n az a "divat",hogy 1 éves korig semmit ne adjunk a gyereknek.Én ez ellen harcolok.Régen bebizonyították,hogy ez hibás,de még évekig el fog tartani.Egyre több az allergiás gyerek,mert egy éves koráig nem ismeri meg a tejet és a lisztet.
És nem azt mondom,hogy tömni kell vele,de hetente 1 étkezés lehetne berántva,a másikban lehetne tehéntej. Főleg annál,aki nem szoptat.Valamiért magunk ellen dolgozunk,és ez sehol nincs,csak Mo-n.Harcolok ellene,de mindig lepontoznak miatta.Azt hiszem feladom.Csak sajnálom a kölköket,akik így egy életre allergiások lehetnek a tejre és a lisztre,mert későn ismertették meg vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!