Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért marad darabos az étel...

Miért marad darabos az étel turmixolás/botmixerezés után is?

Figyelt kérdés
én lennék ennyire béna?Mindig darabos marad,pl mikor krumplit csináltam neki,botmixerrel csináltam,és maradtak benne darabok.Ha banánt csináltam,azzal is ugyanigy..turmixgéppel nem is tudom,mert annyira kevés az a mennyiség,hogy nem ér fel odáig amit belerakok,ahol van a"kés" ami összeturmixolja,ezért szoktam botmixerrel,de mindig darabos,és csak 6hónapos a fiam,igy nem hagyhatom úgy,nehogy megfulladjin-fulldokoljon amiatt.Ezért mindig üvegreszelőn csinálok neki mindent,de a kezem már kiáll....az almát,banánt,krumplit,céklát....Másnak is darabos,vagy csak én vagyok tényleg ennyire szerencsétlen?
2011. jan. 30. 20:15
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
köszönöm.És hol tudnék venni hozzá olyan edényt vagy kiöntőt,ami nem olyan nagy,pont belefér?
2011. jan. 30. 21:45
 12/16 anonim ***** válasza:
Elmész egy nagyobb boltba, és elviszed magaddal a botmixer alját, és addig próbálgatod, amíg megtalálod a megfelelő edényt hozzá. Ilyen mérőedényeket bármelyik tescoban, nagyobb cba-ban, auchanban, corában lehet kapni. Nekem sem a botmixerhez adták, hanem külön vettem. :)
2011. jan. 30. 21:58
 13/16 anonim ***** válasza:
Nálunk a 100Ft-os boltokban vannak műanyag edények, megpróbálhatod ilyen helyen is. (Vagy kifejezetten műanyagosnál) Lehet, hogy olcsóbb, mint pl. a Cora.
2011. jan. 30. 22:01
 14/16 anonim ***** válasza:
Az én botmixeremhez van saját magasfalú edény, amiben mixelni lehet, és mindig pépes. Ahogy az előttem szólók írják, olyat kell keresni, hypermarketek műanyagosztályán, 100 Ft-os boltban pl.
2011. jan. 31. 00:46
 15/16 anonim ***** válasza:

Az én botmixeremnek egyszerűen elkopott az éle és így nem tudtam vele pürésíteni.

Vettem újat, azóta semmi gond. Az edényem pedig ugyanaz, mint eddig.

2011. jan. 31. 10:48
 16/16 A kérdező kommentje:
köszönöm,akkor megfogom nézni.
2011. jan. 31. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!