Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akinek 1 év körüli a babája...

Akinek 1 év körüli a babája és szopik, miért akarja leszoktatni?

Figyelt kérdés
Az én kisfiam jövőhónapban lesz 1 éves, még napi négyszer szopik + éjjel kétszer, de eszembe nem jut, hogy leszoktassam. Nálatok ez miért van?
2011. jan. 29. 22:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én sem akartam leszoktatni, 15 hónaposan magától hagyta abba.
2011. jan. 30. 11:46
 12/14 anonim ***** válasza:
A magánvéleményt miért kell lepontozni? Ezek szerint volt akit mégis bántott mert esetleg "cicikézik" a kisgyereke az utcán is....hát bocsi.
2011. jan. 30. 12:44
 13/14 anonim ***** válasza:

Az enyém most 9 hónapos, én is úgy tervezem, hogy egyéves koráig szoptatom. Nem tudom, mennyire fog gördülékenyen menni, de azért leírom, miért szeretném így.

- Először is, most már lassan szeretnénk kistestvért, de mivel még mindig nem jött meg, kicsi az esélye.

- Nekem is fura, ha a gyerek már szavakkal kéri a cicit, meg megy az anyukája után és húzgálja a pólóját. Nem ítélem el, mindenki úgy csinálja, ahogy jónak látja, de én nem szeretném.

- Úgy érzem, ennyi önzést megengedhetek majd magamnak. Szetenénk néha a férjemmel vagy a barátnőimmal kimozdulni, színházba menni, azt meg lehetetlen úgy, hogy a babát este nyolckor még meg kell szoptatni, aztán utána vagy felkel tízkor újra enni, vagy nem.

Szóval én ezért.

2011. jan. 30. 18:37
 14/14 A kérdező kommentje:

Senkit nem pontoztam le azért, mert elmondta a véleményét. Pont ez volt a lényeg. Más véleménye és tapasztalata a témában. Előfordulhat, hogy nem értek egyet néhány válasszal, de ezért még nem fogok senkit lepontozni.

Köszi amúgy a válaszokat :)

Válaszolhattok még, ha akartok.

2011. jan. 30. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!