Hogy lehetne egy 50 körüli embert leszoktatni arról, h úgy spóroljon, h nem húzza le a WC-t?
Nem nagyon tudod leszoktatni rola. Amugy leonti a klotyot, vagy ki huzza le, ti?
Egyutt eltek vele?
Ne veszekedjel vele, ugyis tovabbra is csinalni fogja, inkabb huzd le te, vagy koltozz el.
Ismeros a modszer, nalunk pedig csak epp hogy meghuzza, es az a buz ami a wc-ben van, na jol van nem irom tovabb. Szerencsere en mar nem elek otthon, de iszonyat miket kitalalnak egyesek.
hihi, öcsém úgy spórolt egy időben, hogy nem fűrdött... és közös szobánk volt. Ráadásul izzadós fajta, így mindig ku.rva büdös volt... Hál' Istennek már elköltöztem. Amúgy ez tök gáz. Én kívülről bezárnám a wc-be és addig nem engedném ki, amíg le nem húzza.
A párom mániája, ha elfogy a wc papír akkor az üres tekercset nem dobja ki, hanem elővesz egy újat és azt valahova lerakja. Már sokadjára szóltam neki, amikor megint azt vettem észre, hogy bent van az üres tekercs. Berágtam... Kimegyek, mondja éhes. Elkészítettem neki a kaját, szépen tányérra a kenyér, felvágott, paprika paradicsom, és megfogtam az üres tekercset, csíkokra vágtam és rászórtam a kaja tetejére, majd odaadtam neki... Nah, azóta mindig kidobja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!