Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy lehetne egy 50 körüli...

Hogy lehetne egy 50 körüli embert leszoktatni arról, h úgy spóroljon, h nem húzza le a WC-t?

Figyelt kérdés
2009. nov. 1. 15:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
mondd neki azt hogy ennyi erővel a szoba közepére is szarhatna, akkora igénytelenség...
2009. nov. 1. 15:30
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem nagyon tudod leszoktatni rola. Amugy leonti a klotyot, vagy ki huzza le, ti?

Egyutt eltek vele?

Ne veszekedjel vele, ugyis tovabbra is csinalni fogja, inkabb huzd le te, vagy koltozz el.

Ismeros a modszer, nalunk pedig csak epp hogy meghuzza, es az a buz ami a wc-ben van, na jol van nem irom tovabb. Szerencsere en mar nem elek otthon, de iszonyat miket kitalalnak egyesek.

2009. nov. 1. 15:36
 3/6 anonim ***** válasza:

hihi, öcsém úgy spórolt egy időben, hogy nem fűrdött... és közös szobánk volt. Ráadásul izzadós fajta, így mindig ku.rva büdös volt... Hál' Istennek már elköltöztem. Amúgy ez tök gáz. Én kívülről bezárnám a wc-be és addig nem engedném ki, amíg le nem húzza.

A párom mániája, ha elfogy a wc papír akkor az üres tekercset nem dobja ki, hanem elővesz egy újat és azt valahova lerakja. Már sokadjára szóltam neki, amikor megint azt vettem észre, hogy bent van az üres tekercs. Berágtam... Kimegyek, mondja éhes. Elkészítettem neki a kaját, szépen tányérra a kenyér, felvágott, paprika paradicsom, és megfogtam az üres tekercset, csíkokra vágtam és rászórtam a kaja tetejére, majd odaadtam neki... Nah, azóta mindig kidobja.

2009. nov. 1. 15:44
 4/6 A kérdező kommentje:
az a vicc, hogy nem lehet rázárni, mert klausztrofóbiás és amikor trónol, tárva nyitva az ajtó, egyébként együtt lakok vele, de igyekszem mihamarabb elköltözni, egyre hisztisebb az évek múlásával, nem tudok mit kitalálni
2009. nov. 1. 17:29
 5/6 A kérdező kommentje:
ja és a szaga nem zavarja, mert a szobája is olyan büdös, hogy csukott ajtónál is érezni
2009. nov. 1. 17:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Az ilyen emberek egyszerűen nem fogják fel, bármit is mondasz, hogy ez mekkora igénytelenség. Vagy magától rájön vagy ilyen marad.
2009. nov. 2. 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!