Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Napi rutin? Nálatok hogy...

Napi rutin? Nálatok hogy alakulnak?

Figyelt kérdés

Most 18 hós a kisfiam. Heti két napot dolgozom, ilyenkor a nagyik vigyáznak rá. Apa szintén dolgozik, bár sokat van itthon.. (amikor sose ér rá! :))

Aztán itt van a háztartás.. főzés, takarítás. REndmániás vagyok, tehát ez a "pakolás egész nap" elég sok időt elvesz.

Próbálom a babát is belevonni a házimunkába, több kevesebb sikerrel. (ezen felül heti 1x jön egy néni segíteni a háztartásban)

És mindíg úgy érzem nincs időm a gyerekemre! Szerintem valamit rosszúl csinálok...

Minden du. csak vele foglalkozom, de a délelőttök, azok horrorfilmbe illőek :)

Ti hogy oldjátok meg?

2011. jan. 29. 17:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát kb. így ahogy te :). 14 hós a gyerekem és 2 hónapja dolgozok én is 2 délelőttöt. Próbálok én is a gyerekkel főzni, takarítani stb. Szerintem biztos nem foglalkozol keveset a gyerekkel, de néha én is úgy érzem.
2011. jan. 29. 17:19
 2/2 anonim ***** válasza:
A legkisebbik gyerkőcöm 11 hónapos, a középső 3,5 éves , a legnagyobb 6. A férjem külföldön dolgozik,2 havonta jár haza, nagymama vidéken , anyósom elég idős, nem tud segíteni semmiben, nincs egy nagynéni, egy rokon a közelemben, semmi segítségem nincs, én is rendmániás vagyok, rengeteget pakolok, mindennek ellenére úgy érzem ( bár én nem dolgozom), hogy eleget, sőt nagyon sokat foglalkozok a gyerkőceimmel. Folyton velem vannak, minden szabad és nem szabad percet kihasználok,hogy velük legyek. Mikor a kicsi alszik, akkor a nagyokkal vagyok, játszunk, mesélünk, zenélünk, ha a kicsi is fenn van, akkor együtt csinálunk olyan dolgokat, hogy őt is bele tudjuk vonni. Ami időt a kicsire fordítok a szoptatás miatt, azt este mikor ő elalszik, pótolom a nagyokkal. Nekem a hivatalos ügyek intézése a nehéz feladat, ezzel van bajom, arra kell mindig szerveznem a vidéki nagymamit, hogy jöjjön és rohanni, hogy egy nap alatt minden meglegyen. Jelen pillanatban viszont sajna magamra semmi időm nincs , de mindig azzal nyugtatom magam,, hogy majd annak is itt lesz az ideje, de ez most nem az. Jövőre én is visszamegyek dolgozni, akkor biztos nehezebb lesz, sőt akkor nagyon nehéz lesz, de majd valahogy megoldom, hogy mindenkire jusson elég idő. Jó babázást nektek!
2011. jan. 29. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!