Miért va az, hogy mostanában annyi tápszeres baba van? Miért nem tudnak szoptani az anyukák? Környzeeti ártalmak miat vagy helytelen étkezés?
Szerintem ez a haladó világ is lehet az oka.
Nézzétek meg mennyi nő képtelen teherbe esni, régen nem így volt.
Nekem is anyukám nem értette, hogy amikor kiderült, hgoy terhes vagyok annyira izgultam, hogy csak megmaradjon, egészséges legyen, stb.
Mondta, hogy neki ilyenek eszébe se jutottak, én meg mondtam neki, hgoy ma már lassan az is csodaszámba megy, hgyo elsőre sikerült teherbe esnem, a szoptatás sajnos nem sikerült, de ettől még jó anya vagyok és a legjobbat akarom én is a kisbabámnak. Én sem azért nem szoptatok mert féltem az alakomat, meg ilyesmi, mert az olyanok tényleg megérdemlik, hgoy leszólják, és szerintem nem érdemlik meg a gyereket sem. De mi akik mindent megtettünk, de nem sikierült, ugyanolyan jó anyák vagyunk,mint azok akik sokáig szoptatnak!
Sziasztok
Utolso valasziroval teljesen egyetertek.
En 4 honapig tudtam etetni anyatejjel a babamat,es volt,h szopizott,de legtobbszor le kellett neki fejnem,es aztan egyik naprol a masikra sokkal kevesebb lett,pedig En ko kemenyen naponta 7-8 fejtem,de a vegen mar hiaba,csak minimalis tejcsi jott,igy ra kellett allnunk a tapszerre.
Es igen is normalisan etkeztem ittam eleget,szedtem homeos bogyokat,csomo olyan dolgot kiprobaltam ami elvileg serkentene a tejet,de nekem sajnos mar nem segitett,es nem azert mert NEM AKARTAM VNA SZOPIZTATNI A PICIT,mert lelkileg ez nagyon megvislet engem is,h nem tudtam tovabb Ot taplalni.
Szoptatni én sem tudtam, illetve a babám nem tudott.Igaz császárral szültem csak miután hazajöttünk lett tejem, kérdezték a kórházba adjanak-e neki tápszert.Persze hogy igent mondtam.Nehogy már 5 napig ne egyen.Meg csak cukrosvizet, kamillateát kapjon.6 hétig fejtem neki a tejet.Sajnos csak eddig tudtam.De egyáltalán nem érzem hibásnak magam, hogy így jött össze.
Falra tudtam volna mászni annak idején mikor megkérdezték szopik a baba?Kérdezem én kinek mi köze hozzá?A másik meg, hogy szerintem az a nem normális amikor 4-5 éves gyerekek szopnak még.Na mindegy.A lényeg, hogy egyáltalán nem biztos, hogy valaki divatból nem szoptat, vagy mert egyszerűen nem akar.Valaki mindent megpróbál és mégsem jön össze.És ha valaki esetleg nem akar?Akkor se kell leszólni.Mindenkinek saját joga eldönteni mit és hogyan akar.Nem vagyunk egyformák.Valaki tud, valaki nem.Valaki akar, valaki nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!