Kb mennyi idosen kellett 21-es kisszandal a babatoknak? Atlagos meretu a kisfiam, nem tudom eldonteni, hogy 20-as vagy 21-est vegyek. Egyelore csak bent hasznalnank vastag zoknival, de jo lenne ha a nyarat is kihuzna.
Figyelt kérdés
2011. jan. 28. 09:43
1/6 anonim válasza:
Sajnos ez az a kérdés, amit csak te tudsz eldönteni.
Az én fiam 13 hós és 22-es lába van, ez nagynak számít.
A tesóm lánya 12 hós és 17-es lába van, ez meg kicsinek.
Egyébként ami januárban jó, az bajosan lesz hordható mondjuk júliusban........
2/6 anonim válasza:
Az én fiamnak 2 évesen ekkora a lába.
3/6 anonim válasza:
Amikor elkezdett járni a fiam egyből 22-es cipővel indított. Ha átlagos gyereket nézünk, gondolom 1-1,5 évesen ekkora a lábuk.
4/6 anonim válasza:
Szerintem menj el vele a boltba és próbáld rá. Ne vegyél nagyobbat mint ami kell, mert ilyenkor nagyon fontos a jó cipő. És sajna nem valószínű h egy mérettel megúszod a telet és a nyarat. Fiam most 16 hónapos, 21es cipő egy hónapja még egy picit nagy volt rá (nem ért végig a lábujja, de azért klasszul be tudtam állítani a csatokkal). most már majdnem végigéri, és hol van még a nyár, nekm tuti kell vennem egy újat addigra.
5/6 anonim válasza:
Próbáld rá,lehet,hogy hosszban jó lenne,de viszont ha duci a lábfeje előfordulhat,hogy a kinézett szandit nem tudod becsatolni rajta.:)
Akkorát vegyél amiben ha felállítod kb 0,5-1 cm marad a lábujjak előtt (ez szandiban legalább látszik).Kb ez jó is lesz vagy 2 hónapig.....
6/6 anonim válasza:
Kislányom egy évesen 21-es szandált hordott, kisfiam most 16 hónapos 19-es cipőt hord. Sosem lehet előre tudni. Nem is érdemes előre cipőt venni, csak ha tudod, hogy minden méretet rá fogsz belőle adni, mert pl. váltócipőnek kell a bölcsődébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!