Ez a gyerekules biztonsagos? Kb havi 1-2 alkalommal hasznalnank, de nem akarunk ocskat venni.
ehhez mit szoltok?tetszik, de felek, hogy nem biztonsagos elegge.
sajnos nem ertek hoozza melyik megfelelo es biztonsagos
Szia!Mekkora gyereknek kellene?Ha még kicsi,akkor az elsőt jobbnak tartom.Azon lehet látni,hogy dönthető az ülés,puha párnázott az ülőrész.Majdnem olyan,mint a Besafe-ünk.
Szóval én az elsőre szavazok.Bár lehet,hogy jobban járnátok,ha bemennétek bababoltokba,belepróbálnátok a kicsit az ülésbe(kényelmes-e neki).Aztán,ha a kinézett ülés drága,elmenni bababizibe(hátha tartanak használtan),vagy vaterán,teszveszen szétnézni.
Minden jót nektek!
Mi is ebben a cipőben járunk. Nekünk sincs kocsink, de vettünk hordozót és gyerekülést is, mert a családban van autó.
Mi használtan vettük, de ismerőstől. Most majdnem 15 hónapos a kisfiam 80 centi felett van és 10 kg 40 deka. Kb. 2 hónapja hosszra kinőtte a hordozót, de a 2. linkes ülés még kényelmetlen volt neki, mert lígett-lógott benne csak. Most mi is olyat vettünk, mint a 2. linkeden van, most jó neki. Mi is belepróbáltuk a gyereket egyébként.
Remélem, kicsit tudtam segíteni.
sziaszok
11.3 kilo es 85 centi volt hetfon.14.en lesz 1 eves.onalloan ul eleg regota.
Igazabol nem tudom, hogy mi az amit nezni kell...mitol biztonsagosabb az egyik mint a masik ules.....
Szia!Első vagyok.Akkor is jobb az első ülés(már ha ezek közül választasz).Fontos,hogy stabilan tartsa a babát(oldalt is legyen egy kis pereme).Mivel még alszik napközben,ezért fontos,hogy dönthető legyen az ülés,ha elalszik autókázás közben.Nem árt,ha a belső biztonsági övet magasságban tudjátok emelni(ahogy nő a gyerkőc),illetve a szűkítő betéteket ki lehessen venni,ha kinövi.
Azt nem tudom,hogy mennyit szántok rá,de a boltokban 30 ezer alatt is vannak jó gyerekülések(nem tudom,hogy átszámítva ez mennyibe kerülne).Én mindenképpen belepróbálnám a gyereket,lehet,hogy neki nem lesz kényelmes(ki tudja miért).Illetve a kocsiba is bele kéne köttetni(az eladók nagyon segítőkészek,és akkor legalább nem otthon kell szerencsétlenkedni az első bekötésnél:-)).
Hirtelen ennyi jutott eszembe.Ha van kérdésed,írj nyugodtan,estefelé tudok rá válaszolni.
Minden jót!
Nagyon szepen koszonom, hogy ennyire segitokesz vagy.
Igazabol nekunk nincs autonk.Barataink kocsijaval havi 1 max 2 alkalommal utazunk.Csak a nagybevasarlasokat intezzuk kocsival.
Minden keppen bele probalom a lanyomat!!Csak nem tudtam mik a fontos szempontok :)
Igazabol 1 ulest akarunk venni ami jo is (a babakocsival nem voltunk ennyire elore latoak es fel ev utan ujat kellett venni, mert nekunk nem volt praktikus az ami volt).Szeretnenk majd esetleg a masodik babanal is hasznalni (ha addig nem lesz elavult ez a thecnika).
Koszonom szepen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!