Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ez a gyerekules biztonsagos?...

Ez a gyerekules biztonsagos? Kb havi 1-2 alkalommal hasznalnank, de nem akarunk ocskat venni.

Figyelt kérdés
[link]
2011. jan. 27. 23:19
 1/6 A kérdező kommentje:

ehhez mit szoltok?tetszik, de felek, hogy nem biztonsagos elegge.

sajnos nem ertek hoozza melyik megfelelo es biztonsagos

[link]

2011. jan. 27. 23:22
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!Mekkora gyereknek kellene?Ha még kicsi,akkor az elsőt jobbnak tartom.Azon lehet látni,hogy dönthető az ülés,puha párnázott az ülőrész.Majdnem olyan,mint a Besafe-ünk.

Szóval én az elsőre szavazok.Bár lehet,hogy jobban járnátok,ha bemennétek bababoltokba,belepróbálnátok a kicsit az ülésbe(kényelmes-e neki).Aztán,ha a kinézett ülés drága,elmenni bababizibe(hátha tartanak használtan),vagy vaterán,teszveszen szétnézni.

Minden jót nektek!

2011. jan. 28. 07:16
 3/6 anonim ***** válasza:

Mi is ebben a cipőben járunk. Nekünk sincs kocsink, de vettünk hordozót és gyerekülést is, mert a családban van autó.

Mi használtan vettük, de ismerőstől. Most majdnem 15 hónapos a kisfiam 80 centi felett van és 10 kg 40 deka. Kb. 2 hónapja hosszra kinőtte a hordozót, de a 2. linkes ülés még kényelmetlen volt neki, mert lígett-lógott benne csak. Most mi is olyat vettünk, mint a 2. linkeden van, most jó neki. Mi is belepróbáltuk a gyereket egyébként.

Remélem, kicsit tudtam segíteni.

2011. jan. 28. 07:54
 4/6 A kérdező kommentje:

sziaszok

11.3 kilo es 85 centi volt hetfon.14.en lesz 1 eves.onalloan ul eleg regota.

Igazabol nem tudom, hogy mi az amit nezni kell...mitol biztonsagosabb az egyik mint a masik ules.....

2011. jan. 28. 11:15
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!Első vagyok.Akkor is jobb az első ülés(már ha ezek közül választasz).Fontos,hogy stabilan tartsa a babát(oldalt is legyen egy kis pereme).Mivel még alszik napközben,ezért fontos,hogy dönthető legyen az ülés,ha elalszik autókázás közben.Nem árt,ha a belső biztonsági övet magasságban tudjátok emelni(ahogy nő a gyerkőc),illetve a szűkítő betéteket ki lehessen venni,ha kinövi.

Azt nem tudom,hogy mennyit szántok rá,de a boltokban 30 ezer alatt is vannak jó gyerekülések(nem tudom,hogy átszámítva ez mennyibe kerülne).Én mindenképpen belepróbálnám a gyereket,lehet,hogy neki nem lesz kényelmes(ki tudja miért).Illetve a kocsiba is bele kéne köttetni(az eladók nagyon segítőkészek,és akkor legalább nem otthon kell szerencsétlenkedni az első bekötésnél:-)).

Hirtelen ennyi jutott eszembe.Ha van kérdésed,írj nyugodtan,estefelé tudok rá válaszolni.

Minden jót!

2011. jan. 28. 12:32
 6/6 A kérdező kommentje:

Nagyon szepen koszonom, hogy ennyire segitokesz vagy.

Igazabol nekunk nincs autonk.Barataink kocsijaval havi 1 max 2 alkalommal utazunk.Csak a nagybevasarlasokat intezzuk kocsival.

Minden keppen bele probalom a lanyomat!!Csak nem tudtam mik a fontos szempontok :)

Igazabol 1 ulest akarunk venni ami jo is (a babakocsival nem voltunk ennyire elore latoak es fel ev utan ujat kellett venni, mert nekunk nem volt praktikus az ami volt).Szeretnenk majd esetleg a masodik babanal is hasznalni (ha addig nem lesz elavult ez a thecnika).

Koszonom szepen :)

2011. jan. 28. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!