Hogyan jelzi babád, hogy elég volt neki a kaja/szilárdra gondolok/?
Figyelt kérdés
2011. jan. 27. 10:16
11/14 anonim válasza:
14 hónapos, és eltolja a kanalat, amit nyújtanék a szájához. Vagy megfogja a kezem, és viszi az én számhoz hogy én egyem meg :o) Meg elfordítja a fejét összeszorított szájjal. Bár ezt inkább akkor szokta, amikor még van a szájában, rágja. Ilyenkor később próbálkozom, azt elfogadja.
Mikor icipici volt, sosem tiltakozott, nekem kellett nézni, hogy mennyit adok, mert ha kétszer ennyit adtam volna, azt is megette volna....
12/14 anonim válasza:
Szintén 14 hónapos, nemet int a fejével. :)
13/14 anonim válasza:
Szájzárat kap :-)) , ha már nem kell a kaja neki. Vagy elfordítja a fejét.
14/14 anonim válasza:
Szia
Nem nyitja a szajjat es mutatja a fejevel, hogy nem-nem.
Ha nem nyelte meg le a falatot akkor is ezt csinalja.I(gy valamikor meg kinalgatom akkor is amikor mar jol lakott.Ebben az esetben ha nagyon "eroltetem" szinte mindig a ruhamon vegzi az etel, mert eltolja a kanalat es a tanyert :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!