Szerintetek potolja a c. vit. Szuksegletet egy 1 eves babanak a napi egy kiwi? Van mas otletetek?
Cebion csepp.
Nem tudom, mennyi C vitamin van a gyümölcsökben, de nem árt, ha emellett kap napi 10 csepp Cebiont.
Akkor igen, ha maggal együtt adnád.
Mag nélkül szerintem nem. Pont a minap olvastam, hogy kb. 70mg C vitamin van egy kiviben, egy 1 éves gyermek szükséglete pedig ha jól tudom 40-50 mg. Mag nélkül nem marad meg a kivi 70%-a, szerintem.
Viszont ha kap (és gondolom, kap) más gyümölcsöt is, esetleg tejpépet, ilyesmit, akkor együtt már kijön a napi szükséglet.
Ha tápszert is kap, akkor pláne. Abban magában benne van, ha megiszik napi 500ml-t.
Más ötlet: ha jól tudom, Marslakócskákat lehet adni egy éves kortól.
Elvileg másfél éves kortól, de még utána is előfordulhat allergiás reakció a magoktól - attól függ, mennyire érzékeny a baba az ilyesmire.
Jobban jársz, ha veszel Cebiont, és az őszi-téli időszakban adsz neki minden nap 10 cseppet. Egyszerűbb, mint számolgatni, hogy akkor ma mennyi c-vitamint tartalmazó gyümölcsöt evett meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!