SOS hogyan segítsek neki? Másfél éves kislányom 1 órája aludt el, de azóta ötpercenként köhög.
Nincs otthon véletlenül Baby Luuf balzsam (vagy más hasonló), hogy bekent a mellkasát és a hátát?Nálunk az sokat segít.Ha van radiátor, vizes törölköző rá.
A Stodal soha nem használt nálunk.A dokink is azt mondta, hogy az semmire sem jó.
Jobbulást!
Baby Luuf, szerintem is jó! Én ha náthás, párnát is teszek a feje alá, hogy kicsit megemeljem, hogy ne follyon hátra neki a váladék, ne irritálja. C vitamin, én tettem be az ágya mellé éjszakára kamillát forrón, hátha a gőze valamennyire segít. Szerencsére köhögés nálunk még nem volt, csak náthásság.
A Stodal nem jó együtt a Baby Luuf-fal, arra figyelj.
Jobbulást nektek!
még a méz is jó
adjál neki 1-2 teáskanálnyit de ne adj rá vizet kb 20percig.nekünk segít mindig picit jobb tőle.
Csak nálunk az a nehéz hogy ne igyon rá mert a fiam olyan mint egy kacsa:)
Kedves 21:31-es válaszoló.Kislányomnál én is használom a Baby Luuf balzsamot,nekünk is nagyon bevált.
A Stodallal miért nem lehet együtt alkalmazni?Én Lándzsás utifű szirupot adok a lánykámnak.Azt lehet használni a Baby Luuffal?
Bocsánat az offért!
A Stodal homeós!!!
Milyen más szerek befolyásolják a Stodal szirup hatását?
Illóolajok, aromás anyagok egyidejű alkalmazása a homeopátiás gyógyszer hatását jelentős mértékben befolyásolhatják.
Emiatt alkalmazásával egyidőben (ą fél óra) nem szabad mentolos, eukaliptuszos cukorkát szopogatni, mentolos fogkrémet, aromás (pl. kámforos) kenőcsöt használni.
Nekem csak ennyi a bajom a homeósokkal, hogy bevétel előtt-után fél-1 órát a legjobb nem enni-inni-kenni. Mindig nézni az időt.
Én a páromnak vettem most a Stodalt, de így szinte sosem szedi, vagy eszik-iszik, vagy elfelejti.
Ez a Baby Luuf annyira erős, nem tudom, ha még órákig érződik, hogy akkor befolyásolja-e a Stodal hatását. Ezt egy homeopata szakember tudná megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!