Mi a baja a kislányomnak? Mit csináljak vele, már nagyon kimerítő mindkettőnknek? Lehet hogy csak hiszti?
Miért nem alszik?
Fáj valamilye? rossz az alvó helye?
èhes?
ha minden oké, akkor ne altasd, még akkor sem ha nagyon álmos. neki kb napi 2x kellene 1-2 órát aludnia. csak az alvási idöben tedd le, ha nem alszik egy félóra után akkor vedd ki és várd meg vele a következö alvást, ha közben bealszik, akkor ott takargasd be.
lehet fáj valamilye.
A mi lányunk két éves múlt.Ő is utál aludni.Iszonyú kevés az alvásigénye, nappal már nem is hajlandó aludni.Este hiszti, tortúra...
Teljesen eltérő bioritmusa van.
A baj, hogy én este nyolckor már eldőlök, ráadásul jön a kistesó és én totál kimerült vagyok.
Én egy időben azt csináltam, hogy napi 2-szer is kivittem sétálni a babánkat, hogy minél többet legyen levegőn, el is aludt mindig a babakocsiban, hol könnyebben, hol nehezebben, bár az is volt a cél, hogy szokja, hogy ott aludjon el, mert elég sűrűn ki kellett venni, elalvás előtt cipelni, majd vissza a babakocsiba, elég fárasztó volt.
Nem éri túl sok inger a kislányotokat? Este hogy altatjátok? Itt olvastam már, hogy valakinél az jött be, hogy abszolút nem kapcsolták be a tv-t és nyugodtabban aludt a babájuk. Mondjuk én megőrülnék, de ha használna.
Nem lehet, hogy este annyira megörül az apukájának, hogy ezért nem tud nyugodtan elaludni? Az én kisfiam anyukáméknál nem tud elaludni, a sok ingertől. Ahogy elindulunk haza, bevágja a szunyát. Muszáj este apát hazavárnia? Az én párom reggel van a babánkkal, nálatok nem menne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!