Szerintetek mennyiért lehetne eladni Bergon Babakocsinkat? 2009es modell bolygókerekes 2 dimensios, kék kockás nagyon szép és jó állapotú.
Figyelt kérdés
2011. jan. 25. 13:14
11/13 anonim válasza:
Nekem is hasonló van. El akartam adni, de egyenlőre megtartottam, talán lesz még egy babánk. :)
12/13 anonim válasza:
nekem mondjuk elég drága kocsim van de én minden séta után áttörlöm! de láttam már olyat játszótéren hogy a szintén vagyont érő v.zöld kocsi FEKETE volt a kosztól!!! és belerakta az egyébként jól szituált anyuka a gyerekét! brr!
na már most azért ezeknek a kocsiknak a huzatát már akár le is lehet venni és mosógépben mosni!!!de így árulni? az is nagyon gáz!! egyébként én is rengeteg nem koszos hanem inkább mocskos babakocsit látok védőnőnél stb... hát mit mondja meg van a véleményem!
nekem 4-gyerek mellett is van időm letakarítani!
az off-os voltam!
egyébként próbáld meg 35-ért?! szép kocsid van!
13/13 A kérdező kommentje:
kösy mindenkinek!hát látom nem csak én vagyok így a KOSZ ellen! :)lehet h inkább megtartom,mert mi is szeretnénk majd egyszer még egy babát.
2011. jan. 26. 13:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!