Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adnátok első szandálként...

Adnátok első szandálként babátokra használtat?

Figyelt kérdés
1éves fiam mostanában kezdett el járni, de még csak a szobában próbálkozunk. Vaterán kinéztem neki egy siesta szandit, amit ugyan csak a lakásban használtak. Ti megvennétek 1-2hónapra amíg ki nem megyünk a használt babacipőt? Nem fogja eldeformálni a lábát? Köszi.
2011. jan. 25. 08:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem vennék használtat.
2011. jan. 25. 08:29
 2/11 anonim ***** válasza:
Semmiképp sem vennék.
2011. jan. 25. 08:31
 3/11 anonim ***** válasza:

Nem vennék használtat.

És én nem is adtam bentre rá cipőt.

2011. jan. 25. 08:33
 4/11 anonim ***** válasza:
Igen, vennék. Azalatt az 1-2 hónap alatt az én gyeekeim se használták el a szandijukat és rá is adom egymás után a gyerekekre, ugyanúgy más gyerektől örököltet is ráadok. Nem szegények vagyunk, szóval simán futná újra (600.000/hó).
2011. jan. 25. 08:33
 5/11 anonim ***** válasza:

Egyrészt használt cipöfélét nem vennék soha a gyerekemnek, mert könnyen tönkreteheti a láa´t.

Másrészt bentre, föként ilyen kis gyereknél, nem is tesz jót semmiféle cipö, meleg zokni sokkal jobb, mert abban szabadon tud a lába mozogni és igy meg tudnak erösödni az izmok a lábában.

2011. jan. 25. 08:36
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a nagyobb gyermekemnek új siesta szandált vettünk,tél volt,szobában használta.Mivel nagyon jó állapotban volt,nem volt széttaposva én azt mertem használni a második gyermekemnek is.

Különben ha gond lenne kicsi lábával később,hidd el akkor is előjön,hogy csak új,jó minőségű lábbelikben járattad.

Viszont vannak gyerkőcök akik bár egészségesek mégis fáj a lábuk a használt,vagy éppen olcsó "egyszerű",szaladgálós cipőkben.

Mérlegeld ezeket,és dönts.

2011. jan. 25. 08:37
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2011. jan. 25. 08:41
 8/11 anonim ***** válasza:
Én vennék és veszek is mert a siesta stb kb. 6000 ft.nekem nem telik rá.és használtan is szuperek vannak a vaterán és tesz veszen,amúgy én is ott vettem.a másik fele hogy negyedévente kell másik,na most ez nekem luxus.
2011. jan. 25. 09:04
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem, az első cipő nagyon fontos, még akkor is, ha csak rövid ideig hordja.
2011. jan. 25. 10:02
 10/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Én úgy hallottam, hogy lehet rá adni használtat, csak az a lényeg, hogy legyen benne lépésbetét vagy minek mondják. Én új siestát vettem a kislányomnak (10500Ft-ért), de a következő gyerekemre ha lesz, minden szívfájdalom nélkül rá fogom adni. Nálunk járólapos a nappali, nem lett volna elég egy meleg zokni rá, mert azért csak hideg a kő.

2011. jan. 25. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!