Adnátok első szandálként babátokra használtat?
Nem vennék használtat.
És én nem is adtam bentre rá cipőt.
Egyrészt használt cipöfélét nem vennék soha a gyerekemnek, mert könnyen tönkreteheti a láa´t.
Másrészt bentre, föként ilyen kis gyereknél, nem is tesz jót semmiféle cipö, meleg zokni sokkal jobb, mert abban szabadon tud a lába mozogni és igy meg tudnak erösödni az izmok a lábában.
Nekem a nagyobb gyermekemnek új siesta szandált vettünk,tél volt,szobában használta.Mivel nagyon jó állapotban volt,nem volt széttaposva én azt mertem használni a második gyermekemnek is.
Különben ha gond lenne kicsi lábával később,hidd el akkor is előjön,hogy csak új,jó minőségű lábbelikben járattad.
Viszont vannak gyerkőcök akik bár egészségesek mégis fáj a lábuk a használt,vagy éppen olcsó "egyszerű",szaladgálós cipőkben.
Mérlegeld ezeket,és dönts.
Szia!
Én úgy hallottam, hogy lehet rá adni használtat, csak az a lényeg, hogy legyen benne lépésbetét vagy minek mondják. Én új siestát vettem a kislányomnak (10500Ft-ért), de a következő gyerekemre ha lesz, minden szívfájdalom nélkül rá fogom adni. Nálunk járólapos a nappali, nem lett volna elég egy meleg zokni rá, mert azért csak hideg a kő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!