Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Főzött étel vagy üveges babaétel?

Főzött étel vagy üveges babaétel?

Figyelt kérdés
Az arányokra lennék kíváncsi. Én is-is teszem. 7 hónapos a lányom
2011. jan. 24. 21:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
fele-fele arányban ! pl. halas kaját sose tudnék csinálni, ő viszont szereti és kell is a szervezetüknek, így heti egyszer azt kap üvegből. Szerencsére mindent elfogad tőlem ha éppen nem beteg, viszont sokat utazunk is és ilyenkor az is jó, hogy az üvegeseket is ismeri akkor a kedvenceket viszem magammal....
2011. jan. 24. 23:05
 12/13 anonim ***** válasza:

van néhány étel, amit üvegesen adok a lányomnak, ez kb 3-4 fajta, hetente 1-2 alkalommal kapja. Pl. bolonyai spagetti, paradicsomos krumpli husival, brokkoli+husi. ezek közül a paradicsomos krumplit próbáltam elkészíteni, de köszönte szépen nem kérte.

minden mást megfőzök neki általában 2 naponta, azaz 2 adagot készítek.

gyümölcsből csak idény gyümölcsöt kap, leginkább almát, nem vagyok híve annak, hogy télen együnk barackot, meg hasonlókat, a citrusfélékkel meg csak óvatosan bánunk, a banántól szorulása van. szóval marad a jó öreg alma:-)

2011. jan. 25. 07:18
 13/13 anonim ***** válasza:

70-30 a hazai javára. Gyümölcs általában friss (csak az nem amit nem tudok megcsinálni, vagy pl. frissen még nem adható de üvegesben igen, mint mondjuk az eper), főzelék legalább heti 3-szor tutira saját készítésű, illetve az üvegeseket is "feltuningolom" (pl. a húsmentesbe teszek húst), tejpépet is sokszor én csinálok, de eszik dobozosat is.

Én azt mondom, egye mindkettőt. Szokjon meg többféle ízt. Szerencsére eddig működik a dolog. :-)

2011. jan. 25. 07:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!