Főzött étel vagy üveges babaétel?
van néhány étel, amit üvegesen adok a lányomnak, ez kb 3-4 fajta, hetente 1-2 alkalommal kapja. Pl. bolonyai spagetti, paradicsomos krumpli husival, brokkoli+husi. ezek közül a paradicsomos krumplit próbáltam elkészíteni, de köszönte szépen nem kérte.
minden mást megfőzök neki általában 2 naponta, azaz 2 adagot készítek.
gyümölcsből csak idény gyümölcsöt kap, leginkább almát, nem vagyok híve annak, hogy télen együnk barackot, meg hasonlókat, a citrusfélékkel meg csak óvatosan bánunk, a banántól szorulása van. szóval marad a jó öreg alma:-)
70-30 a hazai javára. Gyümölcs általában friss (csak az nem amit nem tudok megcsinálni, vagy pl. frissen még nem adható de üvegesben igen, mint mondjuk az eper), főzelék legalább heti 3-szor tutira saját készítésű, illetve az üvegeseket is "feltuningolom" (pl. a húsmentesbe teszek húst), tejpépet is sokszor én csinálok, de eszik dobozosat is.
Én azt mondom, egye mindkettőt. Szokjon meg többféle ízt. Szerencsére eddig működik a dolog. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!