Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másnak beleszól az anyukája a...

Másnak beleszól az anyukája a hozzátáplálásba?

Figyelt kérdés
3 és fél hónapos a babám, de már azzal zaklat hogy adjam neki a gyümölcsöket. Veszi neki a bébikaját ami amúgy is csak 4 hónapos kortól van. Kezd elegem lenni. Pedig már megmondtam neki hogy régen úgy volt most meg így van. Nem érti meg hogy én még nem akarom. Tegnap sikerült rábeszélnie egy kis almalére, de öklendezett tőle. Azt mondta az őszibarack lére is hogy adjam már neki cumisüvegből. Én meg erre mondtam hogy NEM! Azt vágta a fejemhez, hogy én sajnálom a babámtól. Egyszerűen nem tudok mit kezdeni vele :(
2011. jan. 24. 18:00
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Összeveszni nem fogunk, legfeljebb beletörődik és kész. Egyébként volt olyan tanácsa amit elfogadtam de az etetést én fogom eldönteni. Még egyszer köszönöm a válaszokat!
2011. jan. 24. 22:50
 22/22 anonim ***** válasza:
Az én kedvenc sztorim: kislányom 6 hónapos volt, amikor elkapott egy hasmenős vírust, kórházban voltunk 3 napig. Akkor ő már evett almát, sütőtököt, répát, de a betegség miatt csak a tápszert fogadta el. A doki azt mondta legalább 2 hétig ne nagyon adjak neki mást a tápszeren kívül, míg rendbe nem jön a gyomra. Erre anyósom 2 napig azzal "üldözött", hogy adjak neki krumpit májjal ,mert attól hamarabb meg fog gyógyulni. Most 8 hónapos a kislányom és most meg azt nem tudja feldolgozni anyós, hogy miért nem adok neki tejbegrít, mert hogy az ő fia (az én férjem) már 4 hónapos híg tejbegrízt evett. Én csak annyit szoktam neki mondani "az akkor volt, most meg most van".
2011. jan. 24. 22:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!