Másnak beleszól az anyukája a hozzátáplálásba?
Nálam szerencsére nem szólt bele senki, kéretlen tanáccsal persze el voltam látva. A kedvencem az volt, hogy a 4 hónapos, félig tápos, félig tejes babámnak miért nem török össze húslevesben egy kis répát csirkemájjal. Szó szerint vért izzadtam, hogy valamennyire tudjam szoptatni a fiam, mai napi nem dolgoztam fel, hogy "nem sikerült" de mi a rossebért adtam volna pl csirkemájat (elvileg 8 hónapos kortól lehet) meg fűszerkockás, sós levest egy 4 hónaposnak? és mindig kérdezgettek, ezt adsz már? nem? miért? miért, miért, mert egy csomó minden mást eszik...
egyébként ennek sosem lesz vége, most még csak gyümölcs, az nem is baj, attól nem lesz baja, ne félj. De amikor jön a csoki meg minden...a bébiételt köszönd meg anyukádnak, hogy MAJD KÉSŐBB milyen jó lesz, ha mond valamit, csak bólogass, és hivatkozz a gyerekorvosra vagy a védőnőre.
Én legjobban a túrórudin vagyok kiakadva, hogy 8-9 hónapos babáknak adják anyukák, "de hát lekapargattam róla a csokit, csak a túrót adtam oda" aha, csak kár, hogy az nem túró.
Tudom, nem a kérdésre válaszoltam, de jólesett kiadni:)
Szép estét
1. Talán hogy ha nem a szüleid nyakára/házába szülöd a gyereked, hanem a sajátodba, akkor ott nem szólna bele senki a te nagyon okos és tapasztalt gyereknevelési módszereidbe.
2. Remélem is, hogy megetetne vele egy egész almát, ha nem is a szó szoros értelmében. Bezzeg amíg eljárkálsz, jó ha figyel rá mellékesen?
3. Miért hiszik egyesek (akinek nem inge, ne vegye magára), hogy okosabbak, mint az akár több gyereket is felnevelt szüleik?
Ne haragudjatok, de néha már sok, amit egyesek művelnek. Nem kell egyértelműen ugyan azt csinálni, amit a szüleink, na de könyörgöm, rosszat senki sem akar a saját családjának! Mikor havonta találnak ki újabb divathullámokat, hogy most mikor mit miért nem vagy épp lehet vagy kell adni. Ugyan már. Most legutoljára arra jöttek rá, hogy igen is kell a glutén mihamarabb, hogy ne legyen érzékeny rá a gyerek. De két hónapja ez még égbekiáltó bűn volt, ha valaki már 4-6 hónaposan bevezetni javasolta volna. Na most akkor?
Néha jobb lenne kicsit tényleg hallgatni a szüleinkre, és akármilyen közhely is és egyeseknek nem tetszik, de mi is felnőttünk ugyebár...
És lehet lepontozni, de akkor is ez marad a véleményem.
20.55 mi lenne ha a kérdésre válaszolnál? Komolyan már nem is szeretek feljönni az oldalra, hát még kérdést feltenni az ilyenek miatt.
Akár együtt laknak akár nem nincs joga beleszólni, maximum tanácsot adhat. Beszélj anyuddal, igaz így nagyon gáz hogy együtt laktok és összevesztek de majd megbékél. első voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!