Tápis babának teát mindenképp adni kell? és ha ezért nem fog enni, mert eltelíti a gyomrát a tea? Babuci napi 5x180ml eszik, az jó nem? Elkezdhetek már kóstoltatni? 4hónapos 4napos!
Figyelt kérdés
2011. jan. 24. 16:35
11/12 Orchidea001 válasza:
Szia ! az én babám 3,5 honapos.Mi első perctő adunk neki vizet (baba vizet) vagy baba teat cukor nelkül.1dl csinalok meg es két eves kozott megkinalom 10-20 ml iszi .Én szerintem jol esik neki, de van olyan nap hogy 1x iszi csak.
A doki nenink tanacsara miutan tapszeres, jovohettol kap almat,szep lassan loszor csak a levet,aztan par nap es alma reszelve.Elöször kis tapszert hogy ne legyen nagyon ehes, majd az alma es tapszer...mindennap egyre többet.
Nekem is most eszik 5x 180 vagy 200 at.(67cm 6860gr)
12/12 Orchidea001 válasza:
pár betű lemaradt.bocsi , remelem erthető.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!