Mikortól lehet picit sózni a babáknak a fözit?
Figyelt kérdés
2011. jan. 24. 16:10
1/10 anonim válasza:
1 éves kortól, de akkor is éppen hogy.
Persze ha már a te kajádba is bele kostolgat akkor nem fogja akarni a füszertelen kaját.
2/10 anonim válasza:
Hár én 8 hónapos korában már tettem bele pici jódozott sót,meg olajat.1 évesen már azt ette amit mi.
4/10 anonim válasza:
kezdettől lehet, 5-6 hónapos korától. Az már csak rajtad múlik, hogy mikortól akarod. Én kezdettől sóztam.
5/10 anonim válasza:
A kezdetektő teszek bele egy pici sót.
Ezért most biztos le is leszek pontozva...
7/10 anonim válasza:
10 hónapos és még nem sózok neki semmit!
8/10 anonim válasza:
6 hónapos korától tettem bele pici sót
9/10 anonim válasza:
Én is már 5 hónapos korától enyhén sóztam! Később már majorannásat is ehet,és aztán mindent,csak ne legyen erős.
10/10 anonim válasza:
Nekem a doki is azt mondta, amikor a hozzátáplálás elkezdése volt a téma: Anyuka, megfőzi a krumplit csipet sóval egy kis vízben...
Szóval a kezdetektől tettem pici sót. 1 éves korukra a babák már azt eszik nagy többségben, amit a szüleik is (persze amit lehet, és a nem csípős, és nem túl fűszeres ételekre gondolok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!