Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melegítitek mikróba babáknak...

Fotucsok kérdése:

Melegítitek mikróba babáknak a főzit, teát stb?

Figyelt kérdés
Van aki teljesen ellenzi a mikró használatát babáknál.
2010. febr. 9. 09:59
 1/9 anonim ***** válasza:
Én mikrózok.
2010. febr. 9. 10:00
 2/9 anonim ***** válasza:
én csak azt használom! Hát nem a kőkorszakban vagyunk!!!!
2010. febr. 9. 10:03
 3/9 anonim ***** válasza:
a főzeléket meg a teát én is ott melegítem azoknak nem árt. Én úgy tudtam, hogy csak a tejnél gáz, mert a mikróban elpusztulnak a fontos fehérjék. Úgyhogy annál nem, de a többinél használom:)
2010. febr. 9. 10:10
 4/9 anonim ***** válasza:
És miért ellenzi? Csakis butaságból! Olyan rémtörténeteket mesélnek pont olyanok akiknek fizikai ismereteik a nullával egyenlők hogy hihetetlen! Sokkal egészségesebb a tűzhelynél mert nem kell forralni ahhoz az ételt hogy az esetleges mikróbák elpusztuljanak.
2010. febr. 9. 10:10
 5/9 anonim ***** válasza:
igen
2010. febr. 9. 10:11
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha a tej fehérjéi elpusztulnának akkor minden fehérje elpusztulna akkor a tojást se lehetne beletenni.
2010. febr. 9. 10:18
 7/9 anonim ***** válasza:
Biztos azért ellenzik, mert a mikró nem melegit egyenletesen. Igy lesz olyan rész ami hideg marad és olyan ami teljesen forró. Na de ki az a hülye aki ezek után nem keveri össze és nem ellenőrzi hogy a babájának ne legyen forró?
2010. febr. 9. 10:29
 8/9 A kérdező kommentje:
:) ok, megnyugodtam, köszi. Én is mikrózok.
2010. febr. 9. 10:47
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én mindent mikrózok,viszont a barátnőméknek nincs is,teljesen elzárkóznak tőle...

2010. febr. 9. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!