6 hós babának mit lehet paradicsomból készíteni?
A házilag eltett paradicsomlében (amiből én például csináltam a paradicsomos burgonyát) sincs sem mag, sem héja a paradicsomnak, ennél jobban egy bébiételgyártó sem tudja kivonni az allergén dolgot a paradicsomból.
És egyáltalán nem voltam kioktató, mindössze a figyelmébe ajánlottam, hogy ilyet is lehet kapni.
Egy szóval nem írtam hogy rendes paradicsomból főzzön a kérdező, sőt, pont azt írtam, hogy abból ne, mivel amit lehet most kapni, az vegyszeres, kényszerérett paradicsom.
Ha az általunk termesztett, vegyszermentes paradicsomból készített tartósítószermentes házi paradicsomlénél mondasz egészségesebbet, vagy kevésbé allergént, akkor megeszem a kalapom.
Pedig adhat paradicsomot 4 hónapos kortól.Hiszen megfőzi,átpaszírozza,ízesíti.
Sajnos Magyarországon valamiért divat lett,hogy 1 éves korig ne adjunk a gyereknek semmit.Más országokban ez nincs így.És marhára kiszúrunk a gyerekeinkkel,mert későn ismernek meg mindent és egyre több az allergiás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!