Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Most akkor mit használjak a...

Most akkor mit használjak a fejbőrére?

Figyelt kérdés
Az orvos szerint koszmó,olajozzam, a védőnő szerint atópiás dermatitisz és Halicart javasolta.Kezelés szempontjából nem mindegy, de akkor most hogy csináljam?
2011. jan. 24. 14:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Tudod, már mit használj? Hogy vagytok?

2011. jan. 27. 15:14
 12/14 A kérdező kommentje:
Szia, egyrészt lemondtam a tejtermékekről, bár nem tudom számít-e, másrészt kipróbáltam a homeopátiás Halicart és sokkal szebb. A koszmó elleni sampont nem próbáltam, de szerintem nem is fogom, mert egyelőre úgy veszem észre, hogy múlik. Köszönöm a kérdésedet.:)
2011. jan. 27. 15:23
 13/14 anonim ***** válasza:
Tej-tojásdiéta nekünk nem segített. Halicart nem ismerem. Gyógyulást!
2011. jan. 27. 15:27
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem kell kaparni meg szadizni a gyerek fejét!!!!

A koszmó elleni olajjal itassunk át egy vattát, kenjük be vele a gyerek fejét, pár percig kell rajta hagyni, majd bő vizzel alaposan lemosni.

NINCS SZÜKSÉG vakarászásra, le fog jönni szépen, és még nem is kínozzuk meg a csemetét!

TAPASZTALAT!

2012. ápr. 17. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!