Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Most akkor mit használjak a...

Most akkor mit használjak a fejbőrére?

Figyelt kérdés
Az orvos szerint koszmó,olajozzam, a védőnő szerint atópiás dermatitisz és Halicart javasolta.Kezelés szempontjából nem mindegy, de akkor most hogy csináljam?
2011. jan. 24. 14:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Mi kiskorában olajoztuk és nem használt. Igaz, drága sampon a Babé koszmó ellenije, de nagyon megéri és sokáig elég. A fiamnak sok haja van, de így sem kellett belőle sokat használni. Ha nincs haja, elég egy borsónagyságú mennyiség minden fürdésnél. Hamar eltűnt a koszmó. Ha meg nem az, akkor sem ártasz neki. Miután eltűnt, tovább használtuk megelőzés céljából. Legalább fél évig elég, az ára kb. 1 éve 2500-3000 között volt, már nem emlékszem. Én általában az orvosra teszem a voksom.
2011. jan. 24. 14:16
 2/14 anonim ***** válasza:

Ha koszmó, egy-két nap olajozás, majd hajmosás olajozás után hatásos.

Ha atópia, már az első hajmosás után látványos romlást fogsz tapasztalni, a bőrhiba pedig napról napra erőteljesebb. Beba sampon kifejezetten káros lehet. Bőrgyógyász ír fel gyógykrémet fejbőrre és testre, ahova kell.

Atópiás anyukája.

2011. jan. 24. 14:19
 3/14 A kérdező kommentje:
Akkor a védőnőnek lesz igaza, mert az oljozást már majdnem egy hete csinálom és nemhogy javulna, iknább rosszabb. Köszönöm szépen. A Halicarral nem próbálkoztál?Állítólag jó és homeopátiás.Vagy ti mit kaptatok a bőrgyógyásztól?
2011. jan. 24. 14:23
 4/14 anonim ***** válasza:

BABÉ koszmó sampon!

Az olajozás helyett ez sokkal többet ér. Drága de megéri, mert 2-3 mosás után eltünteti a koszmót egy életre!

2011. jan. 24. 14:25
 5/14 anonim ***** válasza:

Nekünk a Babé-tól az egész fej hámlani kezdett, a bőrgyógyász szerint ez gyakori probléma, mert a Babé tartósítószert, illatanyagot tartalmaz a hirdetményektől eltérően.

Kímélő patikai fürdetőkrémet kaptunk (Emulsion nonion), gyógykrémet és testápolót, de ezek összetételét bőrgyógyász kell, hogy megállapítsa. Gyakran adnak Advantanos gyógykenőcsöt, ami ugyan szteroidos (sajnos), de csak ez hat és látványosan.

Bőrgyógyászhoz menjetek szerintem, aki csecsemők atópiás panaszaival foglalkozik.

Nekünk a kenőcsei két hét alatti gyógyulást és tünetmentességet jelentenek.

2011. jan. 24. 14:28
 6/14 A kérdező kommentje:
Rendben, akkor holnap irány a bőrgyógyász.
2011. jan. 24. 14:30
 7/14 anonim ***** válasza:
Nekünk is a Babé tette helyre a fejbőrét!
2011. jan. 24. 14:38
 8/14 anonim ***** válasza:

Megjegyzem: a Babé koszmó elleni gyógysampon.

Az atópiára nem jó a Babé, ugyanis koszmó nem egyenlő atópiával. Ki lehet próbálni, én is azt tettem. Le is írtam a hatását. Csak egy esetleges hibától szeretném távoltartani a kérdezőt. Szerintem a válasz a bőrgyógyásznál van.

2011. jan. 24. 14:42
 9/14 anonim ***** válasza:

Első vagyok:

Az én fiam is ekcémás -vagy hívjuk atópiás dermatits-nek-, mégis levitte a fejéről a koszmót a Babé sampon. Az olajtól nekünk változatlan maradt. bőrére is használtuk az olajat, ahogy a védőnő mondta, de semmi. Nagyon jók ekcémás bőrre az Excipial testápolók, csak győzd megfizetni.

2011. jan. 24. 16:50
 10/14 anonim ***** válasza:

tegnap 14:25 vagyok

Mindkét gyerekem ekcémás/ atópiás dermatitisz / endogén vagy örökletes ekcéma, vagy akárhogy is nevezik, és a koszmót mindkét gyerek fejéről leszedte. A koszmó is száraz fejbőrre utal, mely az ekcémák esetében egy alap tünet.

A sampon nyugodtan használható ameddig csak kell, ahányszor csak kell.

Köztudott, hogy a Babé az egyik legnagyobb ekcéma "irtó" termékcsalád.

2011. jan. 25. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!